Παναθηναϊκός : Ανησυχία στα στελέχη του για τα επεισόδια

Παναθηναϊκός : Ανησυχία στα στελέχη του για τα επεισόδια

Ελάχιστα ασχολήθηκαν στην ΠΑΕ με την εικόνα των νέων παικτών και της ομάδας γενικότερα στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Υπήρχε προβληματισμός για τη στάση μερίδας των οπαδών στα επόμενα ματς.

Οι οπαδοί δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στη διοίκηση, ο Αλαφούζος αποτελεί κόκκινο πανί και μέχρι να υπάρξει κι επίσημα αλλαγή του ιδιοκτησιακού, έτσι θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός. Το θέμα είναι να μην υπάρξει κάποια ανεπανόρθωτη ζημιά έως τότε. Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο ελάχιστα τα μέλη της ομάδας ασχολήθηκαν με την εικόνα ορισμένων νεαρών παιδιών.

Ο Δώνης, άλλωστε, γνωρίζει πλέον τι μπορούν να του δώσουν οι περισσότεροι κι απλώς ήθελε να δει το επίπεδο της φυσικής κατάστασης και πόσο ανταποκρίνονται στους ρόλους που αναθέτει ανάλογα και με το σύστημα που δοκιμάζει.

Η κατάσταση στην εξέδρα, όμως, προβλημάτισε και απασχολεί έντονα. Οι Νταμπίζας, Δώνης έχουν φροντίσει με κάθε τρόπο να στείλουν το μήνυμα ότι αυτή η ομάδα αξίζει να στηριχθεί. Αλλά δεν είναι στο χέρι τους να κάνουν κάτι άλλο, ούτε έχουν σκοπό να διοχετεύσουν ενέργεια σε υποθέσεις που δεν είναι της αρμοδιότητάς τους. Το μόνο που κάνουν είναι να δουλεύουν όσο το δυνατόν καλύτερα, ο πρώτος για να παρέχει όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες στην ομάδα και ο δεύτερος να έχει τους παίκτες έτοιμους 100% σε κάθε ματς, προκειμένου να έρχονται αποτελέσματα.

Στα εκτός έδρας είναι δεδομένο ότι δεν θα ζητήσει εισιτήρια η ΠΑΕ. Τώρα αν σε έδρες όπως της Λιβαδειάς, ή του Απόλλωνα ανοίξει θύρα για τους φιλοξενούμενους δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Όπως και στα εντός έδρας παιχνίδια. Είναι θέμα διάθεσης των οπαδών. Κι ελπίζουν οι Νταμπίζας, Δώνης να μην ξεφύγει σε κανένα παιχνίδι η κατάσταση. Έχει ήδη πολλά προβλήματα η ομάδα για να προσθέσει κι άλλα στον εαυτό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ