Τζανδάρης: «Να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται»

Τζανδάρης: «Να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται»

Ο Φάνης Τζανδάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά το φιλικό με τον Ατρόμητο, αναφέρθηκε στο ιδανικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού αλλά και στην έλευση του Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Τζανδάρης που ήταν ένας από τους παίκτες που πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Παναθηναϊκού, μίλησε μετά την αναμέτρηση και αποτύπωσε και αυτός το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά και το 2/2, στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός μέσος του τριφυλλιού: «Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, νομίζω ότι σε ένα βαθμό τα καταφέραμε και ήταν ένα καλό τεστ για όσους δεν έχουμε παίξει πολύ, καθώς και για τα παιδιά της ακαδημίας που ψάχνουν τις εμπειρίες. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή, πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες».

Για το σούπερ ξεκίνημα και το 2/2 που έσβησε το αρχικό -6: «Είχαμε πει μεταξύ μας ότι έπρεπε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια ώστε να σβήσουμε την ποινή που είχαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα, έχουμε συνοχή, είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να διευρύνουμε το σερί με τις νίκες .Ο προπονητής μάς έλεγε να σκεφτόμαστε θετικά, να ψάχνουμε μόνο τη νίκη. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα φέρει το ποδόσφαιρο, αλλά η προσπάθειά μας έφερε την καλή απόδοση».

Για τον ερχομό του Μακέντα αλλά και τους στόχους που έχουν θέσει στην ομάδα: «Θέλουμε να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι σημαντικό ότι είμαστε πολλοί Έλληνες και υπάρχει οικογενειακό κλίμα, θα μας βοηθήσει ο Μακέντα και θα τον βοηθήσουμε και εμείς και θα πάμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ