
Ο Αρόλντ Μουκουντί συνεχίζει την προσπάθειά του για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Μάρκο Νίκολιτς να εξετάζει εναλλακτικές λύσεις στην άμυνα της ΑΕΚ.
Ο Καμερουνέζος στόπερ, Αρόλντ Μουκουντί ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ώστε να είναι στην διάθεση του Νίκολιτς για το κυριακάτικο (19/10 στις 21:00) ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο Μουκουντί φαίνεται πως ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και εφόσον δεν προκύψουν ενοχλήσεις, η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση του Σάββατου. Την τελική απόφαση θα λάβει ο Μάρκο Νίκολιτς, σταθμίζοντας το ρίσκο επιδείνωσης της κατάστασης του.
Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους προπονητές στον Παναθηναϊκό!
Σε περίπτωση που ο Μουκουντί δεν προλάβει, ο Χρυσόπουλος φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει βασικός στο κέντρο της άμυνας, πλάι στον Βίντα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να δοκιμαστεί και ο Γκρούγιτς. Ο Ρότα αναμένεται να καλύψει το δεξί άκρο, ενώ για το αριστερό άκρο το προβάδισμα έχει ο Πήλιος έναντι του Πένραϊς.
Στη μεσαία γραμμή ο Μάριν θεωρείται σίγουρος, με τον Πινέδα να παραμένει ερωτηματικό λόγω του πρόσφατου υπερατλαντικού ταξιδιού του. Ο Ζοάο Μάριο αναμένεται να κινείται πιο μπροστά, με τους Κουτέσα και Ελίασον να καλύπτουν τις πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Γιόβιτς έχει προβάδισμα έναντι του Πιερό, ο οποίος επιστρέφει κουρασμένος από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αϊτής.