Μεριά: «Ο Ολυμπιακός θα με βοηθήσει να βελτιωθώ»

Μεριά: «Ο Ολυμπιακός θα με βοηθήσει να βελτιωθώ»

Ο Γιασίν Μεριά μίλησε σε τοπική ιστοσελίδα και φάνηκε χαρούμενος για την παρουσία του στην εθνική ομάδα, αλλά και στον Ολυμπιακό που όπως δήλωσε θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί.

Ο Γιασίν Μεριά με δηλώσεις του σε τοπικό μέσο της Τυνησίας αναφέρθηκε στην παρουσία του στην εθνική Τυνησίας, ενώ τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος και για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Τυνήσιος στόπερ υπογράμμισε πως οι ερυθρόλευκοι θα τον βοηθήσουν να βελτιωθεί  ακόμα περισσότερο, ενώ μίλησε και για τον προπονητή της Τυνησίας Φαουζί Μπενζάρτι.

«Η προετοιμασία (της εθνικής) έγινε σε άριστες συνθήκες και είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύεις με έναν τόσο γνωστό προπονητή, όπως είναι ο Φαουζί Μπενζάρτι. Αναντίρρητα, η τεράστια εμπειρία του θα βοηθήσει την εθνική ομάδα, η οποία θέλει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση επιστρέφοντας από τη Σουαζιλάνδη», ανέφερε αρχικά ο Τυνήσιος στόπερ και πρόσθεσε:

«Θα κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου να προσφέρω τις απαραίτητες βοήθειες στην άμυνα. Θα σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Η επαγγελματική μου εμπειρία στην Ελλάδα, σίγουρα θα με βοηθήσει να βελτιώσω την απόδοσή μου και να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο, τόσο με την Τυνησία, όσο και τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ