Τρέλανε τους συμπατριώτες του ο Καμαρά! (pic)

Τρέλανε τους συμπατριώτες του ο Καμαρά! (pic)

Ο Μαντί Καμαρά έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της Γουινέας και ήδη οι συμπατριώτες του… παραμιλούν με τα ταλέντα του 21χρονου χαφ.

Ο Μαντί Καμαρά από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας ήρθε στον Ολυμπιακό και με το… καλημέρα πήρε φανέλα βασικού έχοντας πολύ καλή απόδοση στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν και κυρίως στα πολύ σημαντικά ματς των προκριματικών του Europa League.

Η άνοδος του αγωνιστικού του επιπέδου, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συμπατριώτες του. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γουινέας τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας και μάλιστα αγωνίστηκε βασικός στo ματς κόντρα στην Κεντροαφικανική Δημοκρατία, στον άξονα της ομάδας και στο πλευρό των Ναμπί Κεϊτά (Λίβερπουλ) και Ιμπραΐμα Σισέ (Φούλαμ) σε τριάδα στο κέντρο και σύστημα 4-3-3.

Το ντεμπούτο του ερυθρόλευκου μέσου ήταν πολύ εντυπωσιακό με τους φιλάθλους και τα media της αφρικανικής χώρας να κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά της ομάδας για τα επόμενα 10 χρόνια. Χαρακτηριστικότερη αντίδραση ήταν αυτή μια ομάδας ομοεθνών του Καμαρά, που ντυμένοι στα χρώματα της πατρίδας τους, έγραψαν στο σώμα τους το όνομα του Καμαρά «MADY» ενώ από πίσω δεσπόζει μια αφίσα με τον 21χρονο στα ερυθρόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ