Παναθηναϊκός : Συνάντηση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Παναθηναϊκός : Συνάντηση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Νταμπίζας και Σαραβάκος θα τα πουν με τον «Καπετάνιο» για το κόστος της ενοικίασης των εγκαταστάσεων.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, οι οποίες έχουν και ξενώνες, κάτι που είναι πολύ βασικό για τον Γιώργο Δώνη, αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα.

Το συγκεκριμένο σενάριο είχε «παίξει» και επί θητείας του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο, ωστόσο έμεινε απλά στη θεωρία και ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε σε συζητήσεις με την πλευρά του Βαρδινογιάννη. Κάτι που αναμένεται πάντως να συμβεί τώρα.

Με την επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα από την Τσεχία, όπου βρίσκεται για το συνέδριο Football Analytics and Performance Summit, αναμένεται να υπάρξει ραντεβού με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, παρουσία και του Δημήτρη Σαραβάκου προκειμένου να τεθεί επί τάπητος κυρίως το οικονομικό ζήτημα. Τι χρήματα θα ζητήσει, δηλαδή, η πλευρά Βαρδινογιάννη για την ενοικίαση των εγκαταστάσεων ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην Παιανία και να χρησιμοποιεί και τους ξενώνες της Παιανίας.

Τόσο ο Νταμπίζας, όσο και ο Δώνης επιθυμούν να μένει η αποστολή στους ξενώνες της Παιανίας πριν τους αγώνες που θα δίνει εντός Λεκανοπεδίου Αττικής, με την πλευρά του Βαρδινογιάννη να εμφανίζεται καταρχήν θετική, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ενημερωμένος για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος είναι θετικός και αυτός από την πλευρά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ