Από Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο Μαβράι

Από Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο Μαβράι

Ο Μερτζίμ Μαβράι θα καθυστερήσει να φτάσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, καθώς μετά τις υποχρεώσεις του με την Αλβανία θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη για προσωπικά του ζητήματα.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον Μερτζίμ Μαβράι εδώ κι αρκετές μέρες όμως ο Αλβανός αμυντικός δεν έχει φτάσει ακόμα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί κι επίσημα η απόκτηση του. Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των κίτρινων θα καθυστερήσει τουλάχιστον ακόμα δύο ημέρες ακόμα λόγω προσωπικών ζητημάτων του.

Συγκεκριμένα, Αλβανός διεθνής αμυντικός που αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του για τα ματς του Nations League, θα πάει στην Φρανκφούρτη για να ρυθμίσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις και να μαζέψει τα τελευταία του πράγματα και από εκεί θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη.

Αυτό αναμένεται να συμβεί μετά την Παρασκευή και το αργότερο το Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα, όπου και θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Άρη με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ