Ο πρώτος έλεγχος των δανεικών του ΠΑΟΚ

Ο πρώτος έλεγχος των δανεικών του ΠΑΟΚ

Η πρώτη ανάλυση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για τους δανεικούς που έχει δώσει φέτος σε άλλες ομάδες

Τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ολοκληρώθηκαν και η διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων προσφέρει μία καλή ευκαιρία για απολογισμούς. Το επίσημο σάιτ του ΠΑΟΚ (paokfc.gr) μέσα από την στήλη Loanees Report αναλύει τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου.

ΠΕΔΡΟ ΕΝΡΙΚΕ

Δυναμικό ξεκίνημα στο Καζακστάν με την Αστάνα για τον Πέδρο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά έπαιξε σε έξι αγώνες στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα έδωσε τέσσερα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League κόντρα σε Μίντιλαντ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μετά τον αποκλεισμό από τους Κροάτες, αγωνίστηκε και στις δύο αναμετρήσεις κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για τα Play Offs του Europa League, σκοράροντας μάλιστα στο δεύτερο παιχνίδι από την άσπρη βούλα, αλλά και στην διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Καζάκοι πήραν την πρόκριση. Ο Ενρίκε μετράει 535 αγωνιστικά λεπτά.

ΧΑΡΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ

Δύο αγώνες για τον Χάρη Χαρίση στην επιστροφή του στο βελγικό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με την φανέλα της Κορτράικ. Ο νεαρός μέσος πέρασε σαν αλλαγή και αγωνίστηκε για 31 λεπτά στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Σαρλερουά και για τέσσερα λεπτά στην εντός έδρας ισοπαλία με την Γκενκ, που έληξε με σκορ 3-3.

ΤΙΜΠΟ ΜΟΥΛΕΝ

Ο Τιμπό Μουλέν έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις με την Ανκαραγκουτσού στην Τουρκία, βρίσκοντας άμεσα ρόλο στην νέα του ομάδα. Ο Γάλλος μέσος έπαιξε σε ολόκληρη την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Τραμπζονσπόρ αλλά και στην ήττα με 2-1 από την Κασίμπασα.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Ο Λάζαρος Λάμπρου μετακόμισε στην Ολλανδία και τη Φορτούνα Σιτάρντ την τελευταία μέρα των μεταγραφών και δεν πρόλαβε να μπει στην αποστολή για την εντός έδρας ισοπαλία με την Ουτρέχτη. Ο Λάμπρου ήταν βασικός και έπαιξε σε ολόκληρη την νίκη της Εθνικής Ελλάδας U21 επί της Τσεχίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

Τις δύο πρώτες του συμμετοχές, αμφότερες ως αλλαγή, πραγματοποίησε με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε για 25′ στην ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και για 56′ στην ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΙΣΑΪΑΣ

Για μία ακόμα σεζόν ο Δημήτρης Χατζηισαΐας αποτελεί βασική επιλογή του Νταμίρ Κάναντι στο κέντρο της άμυνας του Ατρομήτου. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε και στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της ομάδας του κόντρα σε Ντιναμό Μπρεστ για τα προκριματικά του Europa League, όπου ο Ατρόμητος γνώρισε τον αποκλεισμό στο τελευταίο λεπτό του δεύτερου αγώνα, αλλά και στις δύο αναμετρήσεις για την Super League Σουρωτή κόντρα σε Παναιτωλικό και Ξάνθη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Βασικός και αναντικατάστατος και ο Δημήτρης Γιαννούλης στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ατρομήτου. Έπαιξε και στα τέσσερα παιχνίδια των Περιστεριωτών και μάλιστα έδωσε μία ασίστ στην νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, έχοντας εξαιρετική παρουσία σε 360  αγωνιστικά λεπτά. Παράλληλα μπήκε στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια του UEFA Nations League.

ΕΥΘΥΜΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Η αποστολή που ανέλαβε μοιάζει δύσκολη αλλά τουλάχιστον στο ξεκίνημα είναι εντυπωσιακός. Ο Ευθύμης Κουλούρης πήγε στο Περιστέρι για να καλύψει το κενό του Αμρ Ουάρντα και να προσφέρει στο σκοράρισμα. Σε 360 αγωνιστικά λεπτά έχει πετύχει τρία γκολ, στα τέσσερα παιχνίδια που συμμετείχε, σκοράροντας στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ και πετυχαίνοντας δύο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό, στη νίκη με 2-1 στο Αγρίνιο, για την πρεμιέρα της Super League Σουρωτή. O Κουλούρης είναι στις επιλογές του Σκίμπε για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας για το UEFA Nations League και μάλιστα μπήκε σαν αλλαγή στα τελευταία λεπτά της νίκης με 0-1 επί της Εσθονίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός δεν ήταν στην αποστολή του ΟΦΗ στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League Σουρωτή, ενώ έμεινε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας U21 στη εκτός έδρας νίκη επί της Τσεχίας με 2-1.Μάρκο ΜιχόγεβιτςΕκτός αποστολής και ο Μάρκο Μιχόγεβιτς στην ισοπαλία του ΟΦΗ με 2-2 κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και στην ήττα με 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο νεαρός στόπερ αγωνίστηκε για 63′ λεπτά στην εντός έδρας νίκη της Εθνικής Βοσνίας Ερζεγοβίνης U21 με 3-0 επί της Ελβετίας.

ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Ο Νίκος Μελίσσας μπορεί στο πρώτο επίσημο της Λαμίας κόντρα στον Άρη να είδε τον Σαράνοφ να κάθεται κάτω από το δοκάρια της ομάδας του αλλά στην μάχη του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό πήρε αυτός φανέλα βασικού, χωρίς να καταφέρει να βοηθήσει να αποφευχθεί η ήττα με 3-1.

*Οι Ματθαίου, Παπαδόπουλος, Κάκκο, Μούτσα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Πατράλης με τη Δόξα Δράμας και οι Κούστα και Μαρκόφσκι με τον Αιγινιακό δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις επίσημες υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ