Ντεμπούτο με την εθνική Αλβανίας για τον Μιχάι

Ντεμπούτο με την εθνική Αλβανίας για τον Μιχάι

Ο Ενέα Μιχάι έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής Αλβανίας, αγωνιζόμενος μόλις δύο λεπτά, έτσι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας έκλεισε οριστικά.

Λίγες ώρες μετά την πολύ καλή εμφάνισή του απέναντι στον ΟΦΗ στο Αγρίνιο για τη 2η αγωνιστική της Superleague, ο Ενέα Μιχάι έλαβε την πρώτη κλήση του στην εθνική Αλβανίας, για τα ματς με το Ισραήλ (07/09) και τη Σκωτίας (10/09), στο πλαίσιο του Nations League.

Στο δεύτερο παιχνίδι ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού πραγματοποίησε και την πρώτη εμφάνισή του με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Συγκεκριμένα, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 90’+1′, στη θέση του Φρέντερικ Βεσέλι.

Στο πρώτο παιχνίδι δεν κατάφερε να αγωνιστεί, καθότι ταλαιπωρούνταν από τετοντίτιδα, ωστόσο ο Κρίστιαν Πανούτσι τον έβαλε στην αναμέτρηση με τους Σκωτσέζους. Έτσι, το ενδεχόμενο να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, επιθυμία την οποία έχει εκφράσει στο παρελθόν, έκλεισε οριστικά.

Βεβαίως, ο ανταγωνισμός στην Εθνική Ελλάδας όσον αφορά στη θέση του στόπερ είναι τεράστιος, λόγω της ύπαρξης παικτών όπως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Κώστας Μανωλάς, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, αλλά και αρκετών ακόμη, επομένως το έργο του Μιχάι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο.

Ο 20χρονος Μιχάι έχει φορέσει 32 φορές τη φανέλα του Παναιτωλικού, στο οποίου την ακαδημία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Τον τελευταίο χρόνο έχει καθιερωθεί στο κέντρο της άμυνάς της ομάδας του Αγρινίου, έχοντας προσελκύσει και το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ