Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πρώτη αποστολή του Μπενίτεθ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης – Εκτός ο Μπακασέτας

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πρώτη αποστολή του Μπενίτεθ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης – Εκτός ο Μπακασέτας

Ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε γνωστή την πρώτη του αποστολή για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (26/10,17:30). Εκτός για δύο εβδομάδες ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (26/10, 17:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Αστέρα Τρίπολης, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς, με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης». Ο Τάσος Μπακασέτας θα μείνει εκτός για 15 μέρες, καθώς η μαγνητική του έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και ακολούθησε θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πελίστρι, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν και οι Ντέσερς, Μπόκος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Μέσα Τσικίνιο και Ροντινέι για ΑΕΚ – Αυτή είναι η αποστολή για το ντέρμπι (pic)

Ο Ράφα Μπενίτεθ και το επιτελείο του επικεντρώθηκαν στην τακτική και στις στατικές φάσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ισπανός τεχνικός γνωστοποίησε τη λίστα με τα ονόματα της αποστολής του αγώνα με τον Αστέρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λαφόν, Κότσαρης, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Σάντσες, Ζαρουρί, Τετέ, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ