Τρεις ακόμη μέτοχοι στο πλευρό του Μπούση, άρχισε η εποχή του στον ΟΦΗ

Τρεις ακόμη μέτοχοι στο πλευρό του Μπούση, άρχισε η εποχή του στον ΟΦΗ

Σε νέα εποχή μπαίνει ο σύλλογος της Κρήτης, καθώς ο Μιχάλης Μπούσης έχει κάνει ήδη τις πρώτες του κινήσεις ως ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΟΦΗ, ακόμη τρεις μέτοχοι παραχώρησαν τις μετοχές τους στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση. Πλέον ο αριθμός των μετόχων που έχουν ταχθεί στο πλευρό του ανέρχονται στους 25.

Ουσιαστικά η εποχή Μπούση στους Κρητικούς έχει αρχίσει μετά και την μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών προς τον Έλληνα επιχειρηματία. Πλέον απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες, ώστε η ΠΑΕ να περάσει και τυπικά στα χέρια του.

Άρχισε πάντως ήδη να λειτουργεί ως ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, καθώς έτρεξε τις ενέργειες για την μεταφορά των πρώτων χρημάτων στους λογαριασμούς της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τρείς ακόμη μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 παραχώρησαν τις μετοχές τους στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση. Ετσι, ανέβηκαν στους 25 οι μέτοχοι, που έχουν ταχθεί υπέρ της νέας εποχής στον ΟΦΗ.

Οι νέοι μέτοχοι που υπέγραψαν, είναι για λογαριασμό των ΚΤΕΛ Ηρακλείου ο κ. Καλλέργος Βουλγαράκης, ο κ. Πολύδωρας Μαρμαράς (Κρεατοεμπορική) και ο κ. Ζαχαρίας Μωραίτης.

Οι 25 μέτοχοι που έχουν παραχωρήσει τις μετοχές τους είναι οι κ.κ. Καράτζης, Χαλκιαδάκης, Τζιράκης, Σηφάκης, Πολεμαρχάκης, Βάβουλας, Μυλωνάκης, Κουμαντάκης, Σαπουνάκης, Μανωλιδάκης, Ορφανάκης, Πλουμάκης, Πλατάκης, Λ.Παπακαλιάτης ,Βαρδαλαχάκης, Χατζάκης, Αδάμης, Πετράκης, Βίστης, Ρεπανάκης, Καρνής, Τσακαλάκης, ΚΤΕΛ Ηρακλείου (Βουλγαράκης), Μαρμαράς και Μωραίτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ