Αναταραχή στον Πανιώνιο

Αναταραχή στον Πανιώνιο

Θέμα στον Ιστορικό προέκυψε με τους Μασούντ και Οικονόμου, ενώ ο Παναγιώτης Κόρμπος παραιτήθηκε από την αρχηγία της ομάδας.

Ο Πανιώνιος είναι μακριά από τον καλό εαυτό του στα τελευταία ματς. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα τελευταία 5 ματς έχει μόλις μια νίκη (1Ν-2Ι-3Η). Κάπως έτσι είναι μάλλον εύκολο να χαλάσει το κλίμα στον Πανιώνιο.

Αυτό δείχνουν και τα πρόσφατα συμβάντα. Η αρχή έγινε με τον Παναγιώτη Κόρμπο να παραιτείται από την αρχηγία της ομάδας. Επίσης ο Σοτζέι Μασούντ είναι πολύ πιθανό να τεθεί σε υποχρεωτική άδεια ενός μήνα από την ίδια την ομάδα, εξ’ αιτίας των επαναλαμβανόμενων πειθαρχικών παραπτωμάτων που υπέπεσε τον τελευταίο καιρό. Έλλειπε επίσης από την σημερινή προπόνηση (Τρίτη) και το μέλλον του στην Πλατεία κάθε άλλο παρά ευοίωνο θεωρείται.

Επίσης κάποιο είδος τιμωρίας αναμένεται να επιβληθεί και στον Μάριο Οικονόμου λόγω της αποβολής του στο τελευταίο ματς. Ο παίκτης αλλά και όλη η ομάδα δέχθηκε τις επικρίσεις και τα «γκάζια» από τον γενικό αρχηγό της ομάδας Νίκο Ζαμάνη σε μια προσπάθεια να αναστραφεί το κλίμα και να επανέλθει στις νίκες ο Πανιώνιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ