Αγωνία για Πρίγιοβιτς

Αγωνία για Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην αποψινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους από υπερέκταση και το πρωί της Τετάρτης (12/9) θα υποβληθεί σε έλεγχο με μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Στον ΠΑΟΚ, υπάρχει έντονη ανησυχία αν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Σέρβος επιθετικός πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι της ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους από υπερέκταση και το πρωί της Τετάρτης (12.09) θα υποβληθεί σε έλεγχο με μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημά του.

Οι Ασπρόμαυροι από αύριο που θα επιστρέψουν και οι τελευταίοι διεθνείς, γυρίζουν το… διακόπτη σε αγωνιστική κατάσταση. Το Σάββατο (15/9) άλλωστε τον περιμένει άλλη μια επικίνδυνη αποστολή εκτός έδρας. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι ο πρώτος από μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων, άρα και ο σημαντικότερος βάσει της φιλοσοφίας του Ράζβαν Λουτσέσκου που αποτελεί τον νόμο των αποδυτηρίων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υποδέχτηκε ξανά στη Νέα Μεσημβρία τον Φερνάντο Βαρέλα , ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω επιβάρυνσης από αγώνα και ταξίδι, τον Αλίν Τόσκα. Η προπόνηση αφορούσε την ομαδική τακτική και τη φυσική κατάσταση με μπάλα. Την Τετάρτη (12/9) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ