
Όπως όλα δείχνουν ο Μίλαν Ράσταβατς θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ και πιθανότατα ο Χρήστος Κόντης θα είναι ο διάδοχός του.
Οι εξελίξεις τρέχουν στον ΟΦΗ, με τη θέση του Μίλαν Ράσταβατς να είναι επισφαλής στον πάγκο των Κρητικών, την ώρα που ο Χρήστος Κόντης φαντάζει το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.
Οι Κρητρικοί σκέφτονταν εδώ και καιρό να διακόψουν τη συνεργασία με τον Σέρβο τεχνικό, μετά το ματς με τον Ατρόμητο και τη νέα ήττα και κακή εικόνα της ομάδας. όλα δείχνουν πως η απόφαση πάρθηκε.
Διαβάστε επίσης: Ο Μίλνερ, η οικογένεια Κωστούλα και μια απίθανη ιστορία στο «Ολντ Τράφορντ» (vids)
Μετά από 7 ματς στο πρωτάθλημα (εκκρεμεί το ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό) ο ΟΦΗ είναι στην 12η θέση με μόλις έξι βαθμούς. Πλέον, οι Κρητικοί ετοιμάζονται για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή (28/10) και μένει να φανεί ποιος θα κάτσει στον πάγκο και αν αυτός θα είναι ο Κόντης, που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.



















