Λαμία : Κινείται για την απόκτηση του Κούτσα

Λαμία : Κινείται για την απόκτηση του Κούτσα

Η Λαμία μετά την απόκτηση του Μαστούρ και του Σκόνδρα έχει βάλει στο μάτι και τον διεθνή εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, Κούτσα που έπαιζε στην Μποαβίστα.

Η Λαμία δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από το πρωτάθλημα με δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, όμως μετά τη διακοπή αναμένεται να είναι πολύ αλλαγμένη. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει αποκτήσει τον Μαστούρ και τον Σκόνδρα παρόλα αυτά πάει να τελειώσει ακόμα μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τα άκρα της επίθεσης.

Ο λόγος για τον Ζαΐλτον Αλβες Μιράντα, πιο γνωστό ως Κούτσα, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Μποαβίστα. Ο 29χρονος διεθνή εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι (14 συμμετοχές στην εθνική του) πέρσι συνολικά αγωνίστηκε συνολικά 32 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ έχει περάσει από το παρελθόν έπαιξε σε Αρούκα, Καρντεμίρ Καραμπούκσπορ, Ρίο Αβέ, Μπελενένσες, Εστορίλ, Τσάβες και Μιράντα.

Ο Κούτσα έχει δεχτεί επίσημη κρούση από τη Λαμία και μάλιστα άκρως δελεαστική πρόταση, ενώ όλα δείχνουν πως η ομάδα της Φθιώτιδας μπορεί να τον αποκτήσει και αυτόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ