Ο απολογισμός των διεθνών του ΠΑΟΚ

Ο απολογισμός των διεθνών του ΠΑΟΚ

Δείτε τι έκαναν τις προηγούμενες μέρες οι διεθνείς του Δικέφαλου.

Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετούς διεθνείς οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Το επίσημο σάιτ του Δικέφαλου έκανε έναν απολογισμό της παρουσίας τους…

Το UEFA Nations League ξεκίνησε με ανάμεικτα συναισθήματα για την Εθνική Ελλάδας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην πρεμιέρα επικράτησε με 0-1 της Εσθονίας και για την 2η αγωνιστική ηττήθηκε στην Ουγγαρία με 2-1. Ο Δημήτρης Πέλκας πήρε φανέλα βασικού και έπαιξε σε ολόκληρα τα παιχνίδια κάνοντας δύο εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τέσσερις βαθμούς μάζεψε η Εθνική Σερβίας στα δύο πρώτα παιχνίδια της νέας διοργάνωσης. Οι Σέρβοι επικράτησαν με 0-1 της Λιθουανίας στο πρώτο παιχνίδι και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τη Ρουμανία στο Βελιγράδι. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο πρώτο παιχνίδι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ στο δεύτερο πέρασε σαν αλλαγή στο 77′.

Ο Αλίν Τόσκα δεν αγωνίστηκε στη μάχη της Ρουμανίας με τη Σερβία, ενώ και στο πρώτο παιχνίδι της χώρας του είδε από τον πάγκο την λευκή, εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Ο Εβγέν Χατσερίντι έμεινε στον πάγκο στην πρεμιέρα, όπου η Εθνική Ουκρανίας πήρε σπουδαίο διπλό στην Τσεχία με 1-2, ενώ ένιωσε ενοχλήσεις και δεν ήταν στην αποστολή στο δεύτερο παιχνίδι, με την Ουκρανία να κάνει το 2/2 επικρατώντας με 1-0 της Σλοβακίας στο Λβιβ.

Ο Αμρ Ουάρντα πέρασε σαν αλλαγή στην μεγάλη νίκη της Αιγύπτου με 6-0 επί του Νίγηρα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής του 2019, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα πήρε φανέλα βασικού αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην εκτός έδρας ισοπαλία του Πράσινου Ακρωτηρίου με 1-1 με το Λεσότο.

Σπουδαία νίκη για την Εθνική Ελλάδας U21, η οποία επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Τσεχίας και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Λημνιός έπαιξε σε όλο το παιχνίδι και σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ για να ανοίξει το σκορ του αγώνα. Φανέλα βασικού και στον Λάζαρο Λάμπρου, ενώ από τον πάγκο παρακολούθησε το παιχνίδι ο Μάριος Σιαμπάνης.

Τέλος η Εθνική Νέων έδωσε δύο φιλικά στην έδρα της Φινλανδίας. Στο πρώτο ηττήθηκε με 1-0 και το δεύτερο έληξε χωρίς τέρματα, με τους Γκαργκαλατζίδη, Λύρατζη, Τσαούση, Διαμαντή και Μιχαηλίδη να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και στις δύο αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ