Ολυμπιακός: Η επιστροφή των διεθνών και το πλάνο του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Η επιστροφή των διεθνών και το πλάνο του Μαρτίνς

Η σημερινή προπόνηση των ερυθρόλευκων θα γίνει το απόγευμα στο Ρέντη, ώστε να δώσουν το παρών και οι διεθνείς. Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για την εντεκάδα στο κυριακάτικο ματς και τι θα πει στους παίκτες του ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς πρωταθλήματος μετά την διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, με τους ερυθρόλευκους να φιλοξενούν το βράδυ της Κυριακής τον Αστέρα Τρίπολης. Οι πειραιώτες θέλουν να πετύχουν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς και η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον σημαντικό αγώνα με τους Αρκάδες θα συνεχιστεί με την σημερινή προπόνηση στο Ρέντη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν το απόγευμα της Τετάρτης καθώς ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχουν γυρίσει στο Ρέντη και οι διεθνείς. Ο κόουτς των ερυθρόλευκων θέλει να γίνει η σημερινή προπόνηση με όλους τους παίκτες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισε να γίνει το απόγευμα.

Θα μιλήσει στους παίκτες

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες του για τον αγώνα με τον Αστέρα και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Πορτογάλος θα ζητήσει προσοχή και συγκέντρωση. Ο Μαρτίνς θα επισημάνει στους παίκτες του τις δυσκολίες του κυριακάτικου παιχνιδιού και θα δείξει βίντεο με στιγμιότυπα από τα παιχνίδια του Αστέρα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Οι σκέψεις για την εντεκάδα

Σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του ο Μαρτίνς, όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος δεν σκέφτεται να κάνει πολλές αλλαγές. Πρώτα βέβαια θέλει να μιλήσει με τους διεθνείς παίκτες, να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται όσοι έπαιξαν σε παιχνίδια των Εθνικών ομάδων κι εν συνεχεία θα λάβει τις αποφάσεις του.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι αυτή την στιγμή ο Μαρτίνς σκέφτεται να κάνει μια ή δυο αλλαγές στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής. Εκεί θα φανερώσει ο Πορτογάλος τις σκέψεις του για την αρχική εντεκάδα, αλλά επαναλαμβάνουμε πως ο Μαρτίνς δεν είναι προπονητής που κάνει πολλές αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ