Άρης : Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ο Μάβραϊ

Άρης : Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή ο Μάβραϊ

Ο έμπειρος στόπερ ρυθμίζει τις τελευταίες εκκρεμότητες στη Φρανκφούρτη και από την Παρασκευή (14/09) θα εγκατασταθεί μόνιμα στη συμπρωτεύουσα.

Τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Αλβανίας μετά από τα παιχνίδια με Ισραήλ και Σκωτία έχουν πλέον ολοκληρώσει οι δυο διεθνείς του ΑΡΗ, Μερτζίμ Μάβραϊ και Μιτζέν Μπάσα.

Ο έμπειρος αμυντικός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Παρασκευή το μεσημέρι (14/09, 2.35 μ.μ.), καθώς του δόθηκε χρόνος για προσωπικά ζητήματα, κυρίως για να τακτοποιήσει κάποιες λεπτομέρειες πριν τη μετεγκατάστασή του στην Ελλάδα. Μετά την άφιξή του, ο Μάβραϊ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι διετές.

Πίσω στη συμπρωτεύουσα θα επιστρέψει ήδη από σήμερα (12/09) ο Μπάσα, που μάλιστα αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο στο πρώτο ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του (όπως και ο Μάβραϊ, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο). Ο αμυντικός χαφ των κίτρινων θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό (17/09, 7 μ.μ.).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ