Έβγαλαν την εισαγγελέα από τα ρούχα της στο Koriopolis

Έβγαλαν την εισαγγελέα από τα ρούχα της στο Koriopolis

Τι είπαν και τι δεν είπαν οι μάρτυρες της υπόθεσης που συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό και προκάλεσαν... εκρήξεις.

 

Κανείς δεν ήξερε τίποτα και προκάλεσε την αντίδραση από την Εισαγγελέα έδρας, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη του Koriopolis.

Στην εκδίκαση της Τετάρτης (12/9) κατέθεσαν ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο πρώην ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου Στράτος Γιδόπουλος και ο πρώην διαιτητής Γιώργος Κύζας. Ήταν ορισμένοι από τους μάρτυρες για τους οποίους η εισαγγελέας στις 27 Ιουλίου είχε προτείνει τη βίαιη προσαγωγή τους, μετά την «απροθυμία» τους να καταθέσουν, αλλά τελικά το δικαστήριο είχε αποφασίσει να ειδοποιηθούν τηλεφωνικά, με την απειλή προστίμου σε περίπτωση που δεν έδιναν το «παρών» στη σημερινή εκδίκαση.

«Σας ακούω να λέτε όλοι ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν είναι αγγελικά πλασμένος και ότι οι πρόεδροι, οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές δεν είναι αμόλυντοι. Αλλά συγκεκριμένα περιστατικά κανείς σας δεν λέει» ξέσπασε η εισαγγελέας κατά την κατάθεση του Στράτου Γιδόπουλου ο οποίος έκανε λόγο για υπερβολές και τα έριξε στους δημοσιογράφους.

«Πολλοί μάρτυρες έχουν καταθέσει περισσότερα απ’ όσα πραγματικά ξέρουν. Το 80% όσων έχουν ειπωθεί είναι υπερβολές. Πράγματι υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι στήνονται τα ματς, αλλά και αυτή διαμορφώνονταν υπερβολικά από τους δημοσιογράφους» είπε.

Αναφερόμενος δε, στον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 0-4 κατέθεσε: «Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι μπορεί να έρθει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Όμως είδα το ματς και η ΑΕΚ παραπατούσε».

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος, πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, υπεραμύνθηκε των ενεργειών του, όταν ήταν στην Ομοσπονδία. «Στην ΕΠΟ δεν μπορούσαμε να κάνουμε ενέργειες για τους φακέλους με τα ύποπτα ματς. Δεν είχαμε τα μέσα. Τα στέλναμε στην ΓΓΑ και στην δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε έρευνα».

Πρόσθεσε ότι ο Αχιλλέας Μπέος του τηλεφωνούσε και του έκανε παράπονα για διαιτητές («όλοι οι πρόεδροι με έπαιρναν» είπε χαρακτηριστικά) ενώ ύψωσε σανίδα προστασίας στους διαιτητές λέγοντας… «Ο διαιτητής δεν «πιάνεται». Τι να τον κάνεις τον διαιτητή; Οι παίκτες χρειάζονται. Μόνο χαλάστρα μπορεί να κάνει ο διαιτητής σε ένα στημένο παιχνίδι. Αποκλείω να συμμετέχει ένας διαιτητής σε στημένο αγώνα για το στοίχημα. Οι ποδοσφαιριστές μπορούν να στήσουν αγώνα εν αγνοία των παραγόντων».

Άγνοια δήλωσε τέλος, ο ο πρώην διαιτητής, Γιώργος Κύζας, λέγοντας… «ό,τι ξέρω για την υπόθεση, το ξέρω από τα ΜΜΕ»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ