Ατρόμητος : Παίρνει τον Ούγγρο Ρόλαντ Ουγκράι

Ατρόμητος : Παίρνει τον Ούγγρο Ρόλαντ Ουγκράι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ούγγρου διεθνή επιθετικού Ρόλαντ Ουγκράι βρίσκεται η ομάδα του Περιστερίου, ο οποίος πέρσι είχε μια πολύ καλή σεζόν.

Μία ακόμη προσθήκη εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα που υπάρχει με τους ελεύθερους παίκτες θα κάνει ο Ατρόμητος. Συγκεκριμένα οι περιστεριώτες βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Ούγγρου διεθνούς επιθετικού Ρόλαντ Ουγκράι.

O Ουγκράι είναι 25 ετών, έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του και έχει σημειώσει ένα γκολ. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιθετικός όσο και πίσω από τον επιθετικό, ακόμη και στα δύο άκρα, καθώς χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια με την ίδια ευχέρεια.

Πέρσι αγωνίστηκε στο Ντιονσγκιόρ, με την οποία έγραψε 36 εμφανίσεις, 12 γκολ και 8 ασίστ. Έχει αγωνιστεί σε Χαλαντας, Φερεντσβάρος και στη συνέχεια ξανά στη Χαλαντας

Παρά τις καλές του επιδόσεις έμεινε πρόσφατα και ήρθε σε συμφωνία με τον Ατρόμητο. Πλέον αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε στη συνέχεια να ανακοινωθεί, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει την Πέμπτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ