ΠΑΟΚ : Επιχείρηση προσήλωση από τον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ : Επιχείρηση προσήλωση από τον Λουτσέσκου

Με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, Πέλκας-Λημνιός, ο Λουτσέσκου ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται και είναι «φωτιά».

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ εντάχθηκαν από χθες και οι Πέλκας και Λημνιός, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του πλην του τραυματία Πρίγιοβιτς. Από σήμερα ουσιαστικά ξεκίνησε και η προετοιμασία των Ασπρόμαυρων για την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να αποδράσουν από το Γεντί Κουλέ με τους τρεις βαθμούς της νίκης πετυχαίνοντας το 3Χ3 στη Super League.

Το πρώτο μέλημα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ήταν να μαζέψει το μυαλό τους στις δύσκολες υποχρεώσει που ακολουθούν. Ο Ρουμάνος τεχνικός τους θέλει όλους προσηλωμένους ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος, ώστε να μην χαθούν άσκοπα βαθμοί. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, σας θέλω όλους συγκεντρωμένους».

Σήμερα (13/9) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ