Έρχεται η ώρα να μετρήσει… Πόντους!

Έρχεται η ώρα να μετρήσει… Πόντους!

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να σκέφτεται πολύ σοβαρά να του δώσει χρόνο συμμετοχής ακόμα και στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Φαίνεται πως πλησιάζει η στιγμή που θα δούνε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τι εστί Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Σουηδός μέσος μετά την πρώτη του απόπειρα, που ομολογουμένως ήταν αποτυχημένη, να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έμεινε στα πιτς προκειμένου να δουλέψει περισσότερο για να φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο που ήθελαν όλοι στον ΠΑΟΚ. Ο 32χρονος μέσος δούλεψε σκληρά για να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος και για να μπορεί σήμερα να λέει πως μπορεί άφοβα να χτυπήσει την πόρτα του Ράζβαν Λουτσέσκου να τον βάλει ακόμα και βασικό.

Ο ρουμάνος τεχνικός από την δική του πλευρά θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, κόντρα σε ΟΦΗ, Τσέλσι, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Μπάτε Μπορίσοφ. Είναι μια σειρά αγώνων εξαιρετικά δύσκολων με τους Θεσσαλονικείς να έχουν βάλει ως στόχο να κερδίσουν όλα τα παιχνίδια.

Γι’ αυτό και έχει κάθε δικαίωμα να χαμογελά, βλέποντας τον Βέρνμπλουμ να ανεβάζει ρυθμούς και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα ακόμη και για να παίξει βασικός στο ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ. Ο Σουηδός χαφ βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και σύμφωνα με σύμφωνα με τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι απαραίτητος για την ομάδα. Τώρα που το δίδυμο Μαουρίσιο – Κάνιας δείχνει κουρασμένο από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο τεχνικός του Δικεφάλου μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του το πότε θα του δώσει φανέλα βασικού, όμως είναι σίγουρο πως στα ματς με ΟΦΗ και Τσέλσι θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ