Λάρισα για Μητσιμπόνα : «Για πάντα στις καρδιές μας»

Λάρισα για Μητσιμπόνα : «Για πάντα στις καρδιές μας»

Σήμερα συμπληρώνονται 21 χρόνια από τη μέρα που ο Γιώργος Μητσιμπόνας άφησε την τελευταία του πνοή και η Λάρισα δεν τον ξέχασε.

Ημέρα μνήμης για τη Λάρισα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα καθώς πριν από 21 χρόνια έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο μεγάλος Γιώργος Μητσιμπόνας. Η Λάρισα φυσικά δεν τον ξέχασε και με ανακοίνωσή της τονίζει ότι πάντα θα βρίσκεται στις καρδιές και την σκέψη του κόσμου και των ανθρώπων της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Κάθε χρόνο στις 13 του Σεπτέμβρη, το φτερούγισμα του αετού συγκλονίζει συθέμελα την ελληνική πραγματικότητα. Ποδοσφαιρική και κοινωνική. Γιατί ο Γιώργος Μητσιμπόνας ήταν και παραμένει ιστορικά, μία αδιαφιλονίκητη ηγετική προσωπικότητα.

21 χρόνια μετά, οι ανεπανάληπτες στιγμές που μας χάρισε και το αναπάντεχο πέρασμά του στην αιωνιότητα, ξαναφέρνουν δάκρυα ψυχής στα μάτια μας. Και παρότι η λαϊκή μούσα θέλει ακόμα και τους αετούς ν’ αποδημούν μ’ έναν τελείως ξεχωριστό τρόπο, για όλους εμάς τους χιλιάδες «βυσσινί» γήινους που απαρτίζουμε την οικογένεια της ΑΕΛ, ο Γιώργαρος παραμένει ζωντανός και μάχιμος. Στις καρδιές μας και στους λογισμούς μας. Για χθες, για σήμερα, για πάντα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ