Τα πλάνα του Λουτσέσκου για τα διαδοχικά ματς υψηλών απαιτήσεων

Τα πλάνα του Λουτσέσκου για τα διαδοχικά ματς υψηλών απαιτήσεων

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει ετοιμάσει τα πλάνα του που έχουν να κάνουν με την διαχείριση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας του ΠΑΟΚ. Οι λύσεις μετά τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να μπει στη «μάχη» ενόψει των δύσκολων και σημαντικών αναμετρήσεων που έχει για το πρωτάθλημα και το Europa League. Ο Δικέφαλος δεν θα πάει όμως ξυπόλητος στα αγκάθια. Υπάρχει πλάνο το οποίο ετοίμασε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στη διακοπή του πρωταθλήματος για να μπορέσει η ομάδα να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

Οι Ασπρόμαυροι, έχουν διαδοχικά ματς υψηλών απαιτήσεων με Τσέλσι (20/9), ΑΕΚ (23/9), Ολυμπιακός (30/9) στην Τούμπα, μετά μία δύσκολη αποστολή στην Λευκορωσία με την Μπάτε (4/10) και αμέσως μετά παιχνίδι με τον Απόλλωνα (7/10).

Σύμφωνα με αυτό όλοι οι παίκτες παλιοί και νέοι καλούνται να είναι σε μια διαρκείς ετοιμότητα. Κανένας δεν περισσεύει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να βοηθήσουν, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.

Μετά τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς, ο πρώτος που θα κληθεί να δείξει το ταλέντο του είναι ο Τσούμπα Ακπομ. Ο Άγγλος επιθετικός θα ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ενώ κατά πόδας και ο Νίκος Καρέλης που θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Κρήτης.

Ο τρίτος που θα ακολουθήσει θα είναι ο Πόντους Βέρνμπλουμ που έχει ανεβάσει στροφές και πλέον είναι στο 90% της ετοιμότητάς του. Η σημερινή και η αυριανή προπόνηση θα δείξει πιο ξεκάθαρα τις προθέσεις του Λουτσέσκου για τον Σουηδό. Στο παιχνίδι ο Λουτσέσκου θα βάλει και τον Αλίν Τόσκα και μάλιστα σύντομα από την στιγμή ου ο Λέο Μάτος είναι τιμωρημένος στο ματς με την Τσέλσι αυξάνει τις πιθανότητες να πάρει και αυτός χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ