Λεκκάκος στο to10.gr: «Είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί – Δεν έχω ακόμα πρόταση»

Λεκκάκος στο to10.gr: «Είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί – Δεν έχω ακόμα πρόταση»

Ο Σταύρος Λεκκάκος ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει μέσα από to10.gr για το ενδεχόμενο να αναλάβει πρόεδρος στον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Σταύρου Λεκκάκου εμφανίζεται ως το επικρατέστερο αυτή τη στιγμή προκειμένου να είναι εκείνος που θα αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος τραπεζικός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και Βίκτωρα Ρέστη, με τις πληροφορίες από to10.gr να αναφέρουν πως δίπλα στο δικό του όνομα υπάρχει ακόμα ένα από τον ίδιο χώρο, όπως σας αποκαλύψαμε από χθες.

Ο Σταύρος Λεκκάκος μίλησε μέσα από to10.gr για το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του και πως δεν έχει θέσει καμία προϋπόθεση, από τη στιγμή που δεν έχει μιλήσει με κανέναν, αλλά έδειξε θετικός να κάτσει στο τραπέζι και να συζητήσει σε περίπτωση που τον καλέσουν. Άλλωστε, δεν κρύβει πως είναι Παναθηναϊκός, κάτι που τόνισε στην επικοινωνία του με to10.gr.

«Αν είμαι Παναθηναϊκός; Από μικρό παιδί. Την αγαπάω την ομάδα μας», λέει ο Λεκκάκος στο to10.gr, κάνοντας φυσικά γνωστή την αγάπη του για τον σύλλογο. Κάτι που φανερώνει πως σίγουρα η ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό μόνο απαρατήρητη δεν περνάει. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που ίσως χρειαστεί χρόνο.

«Να αλλάξει πρώτα η διοίκηση και μετά θα δούμε τι θα προκύψει. Σε μια εταιρεία είναι πολλά τα ζητήματα που πρέπει να εξετάσεις. Πόσο μάλλον σε έναν σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό. Να δεις τα δεδομένα, να εξετάσεις τι θα γίνει και πως μπορεί να γίνει. Είναι λογικό να γράφουν τα media πολλά πράγματα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση. Ούτε προσέγγιση».

Όσο για το αν είναι έτοιμος να μπει σε έναν χώρο σαν το ποδόσφαιρο και δη στην Ελλάδα, που τα προβλήματα είναι πολλά, ο Σταύρος Λεκκάκος λέει στο to10.gr. «Όπως λέει και ένας γνωστός μου, αν δεν μπουν κατάλληλοι άνθρωποι στον αθλητισμό ή στην πολιτική, τότε πως θα φτιάξουν όλα αυτά», αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προοπτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ