Κατσαρής : «Όλα τα κόμματα είναι στο πλευρό μας»

Κατσαρής : «Όλα τα κόμματα είναι στο πλευρό μας»

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, μετά τη συνάντηση με την Όλγα Κεφαλογιάννη, μίλησε για την στήριξη που υπάρχει από όλα τα κόμματα στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της Τούμπας.

Ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου Θανάσης Κατσαρής με αφορμή τη συνάντηση με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη, μίλησε για την στήριξη που υπάρχει από όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου, αλλά και για την απόφαση να γκρεμιστεί το υπάρχον γήπεδο.

Για το την σύμφωνη γνώμη της πολιτείας: «Εξ αρχής αυτή ήταν η προσπάθειά μας. Είχαμε σκοπό πως όταν θα αποφασίσουμε να χτίσουμε το γήπεδο να έχουμε τη συμπαράσταση όλης της Πολιτείας. Όλα τα κόμματα έχουν πει το «ναι» στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε τη χρήση του περιβάλλοντος χώρου για να κάνουμε γήπεδο με τα δικά μας χρήματα, αυτά του Ιβάν Σαββίδη, για να έχουμε ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Τα περισσότερα κόμματα απάντησαν και είναι στο πλευρό μας».

Συνέχισε πως: «Θα γίνει εταιρεία ειδικού σκοπού, όμως το βασικό είναι να αποκτήσουμε τον περιβάλλοντα χώρο και από εκεί θα εξαρτηθεί πως θα γίνει το γήπεδο. Μόλις γίνει αυτό θα ξεκινήσουν και οι μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου. Δεν παραχωρούμε κάτι στην ΠΑΕ. Δίνουμε το οικόπεδο στην ΠΑΕ εκεί όπου θα χτιστεί γήπεδο το οποίο θα ανήκει στον ΑΣ το οποίο θα το παραχωρήσουμε στην ΠΑΕ για όσα χρόνια συμφωνήσουμε. Όταν λήξει η περίοδος αυτή το γήπεδο θα επιστρέψει στον Ερασιτέχνη».

Για το ποιο είναι το σχέδιο: «Το γήπεδο θα γκρεμιστεί. Αν δεν γκρεμιστεί θα γίνει πολύ μικρότερο. Θα γίνει από την αρχή. Μέσα σε όσα ζητάμε είναι οι γρήγορες αποφάσεις σε ότι πρόβλημα προκύψει. Θέλουμε όλα να προχωράνε γρήγορα. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην σταματήσει το έργο λόγω μικρών προβλημάτων. Υπάρχουν τάφοι δεν υπάρχουν αρχαία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ