Όλοι θέλουν αλλά το πλάνο δεν αλλάζει

Όλοι θέλουν αλλά το πλάνο δεν αλλάζει

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει μεγάλη θέληση από όλους στον Ρέντη για να παίξουν στα κρίσιμα ματς που έρχονται. Τον χαροποιεί ιδιαίτερα όμως θα ακολουθήσει το πλάνο που έχει καταρτίσει.

Κούραση; Ποια κούραση; Αδημονία για τα σπουδαία ματς που έρχονται. «Δίψα» για να βρεθούν και πάλι στο γήπεδο με την ερυθρόλευκη, να πάρουν τα αποτελέσματα που άπαντες στην οικογένεια του Ολυμπιακού θέλουν και να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο όπως έχουν καθιερώσει οι παίκτες σε κάθε φετινό παιχνίδι.

Αυτή η «δίψα» όλων των παικτών και του κάθε ένα ξεχωριστά είναι το πρώτο μεγάλο κέρδος του νέου Ολυμπιακού.

Η σεζόν είναι δύσκολη, η επιστροφή στην δράση απαιτεί 100% προσήλωση και ανταπόκριση από όλους στις υψηλές απαιτήσεις των αγώνων. Πρώτα ο Αστέρας, μετά η Μπέτις, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ, η Μίλαν και η ΑΕΚ μέχρι την επόμενη διακοπή.

Χωρίς «ανάσα», χωρίς σταματημό, αγώνες υψηλής επικινδυνότητας και δεδομένα τεράστιων απαιτήσεων. Αγώνες που ο Μαρτίνς και οι παίκτες του μπορούν να βάλουν τις βάσεις για ακόμη καλύτερες μέρες σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Μέχρι τώρα ο Μαρτίνς ακολούθησε πιστά το πλάνο του, με μικρό rotation, και δικαιώθηκε απόλυτα για αυτό. Τώρα με το ρόστερ να «σφύζει» από ποιότητα και επιλογής «πρώτης γραμμής», με τον χρόνο στη διακοπή να έχει δουλέψει προς το καλύτερο για αρκετούς ποδοσφαιριστές έρχεται όπως όλα δείχνουν το νέο πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού.

Έτοιμος να εκμεταλλευτεί στο απόλυτο την πολυτέλεια του ρόστερ που έχει στα χέρια του, να βάλει στο «κόλπο» παίκτες όπως ο Γκιγιέρμε και ο Ναουέλ, και όταν η ώρα και τον Τουρέ. Ο Μαρτίνς άλλωστε παραδέχθηκε πως σύντομα ο Ιβοριανός σούπερ στάρ του Ολυμπιακού θα είναι έτοιμος για τις «μάχες».

Το πλάνο άλλωστε για την διαχείριση του υλικού στα ματς που έρχονται ασταμάτητα από την Κυριακή έως και τις αρχές Οκτωβρίου το έχει ήδη καταρτίσει ο Πορτογάλος τεχνικός. Είδε με ικανοποίηση τον Βασίλη Τοροσίδη στα δύο ματς με την Εθνική να παίζει στη φυσική του θέση και ξέρει πως μπορεί να τον υπολογίζει πλέον ακόμη περισσότερο.

Τόσο ο Γκιγιέρμε όσο και ο Ναουέλ είναι δύο υποψήφιοι για να τους δούμε γρήγορα να αγωνίζονται, πιθανότατα από το ματς με τον Αστέρα με τον Πέδρο Μαρτίνς όμως να μην βιάζεται και σε καμία περίπτωση να μην δείχνει πως αυτή την στιγμή έχει στο μυαλό του μεγάλες αλλαγές από αγώνα σε αγώνα.

Σαφέστατα παίζει ρόλο η κατάσταση των διεθνών που αγωνίστηκαν κατά την διάρκεια της διακοπής με τις εθνικές τους ομάδες. Όπως επίσης στα θετικά είναι πως Βούκοβιτς και Χασάν που είχαν μικροπροβλήματα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Προς το παρόν ο Μαρτίνς δεν ανοίγει τα χαρτιά του για το πώς σκέφτεται σε πρώτη φάση να παρατάξει τον Ολυμπιακό κόντρα στον Αστέρα, το πρώτο δύσκολο ματς της σειράς. Και βεβαίως πως θα συνδυάσει και θα εκμεταλλευτεί το «γεμάτο» ρόστερ που έχει για τα ματς που ακολουθούν μέσα σε λίγες μέρες με Μπέτις και Πανιώνιο.

Το σίγουρο είναι πως θα δούμε αλλαγές χωρίς όμως να διαταραχθεί η «χημεία» που έχει αποκτήσει ήδη ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ