Και η Νέα Δημοκρατία σύμφωνη για τη Νέα Τούμπα (pics)

Και η Νέα Δημοκρατία σύμφωνη για τη Νέα Τούμπα (pics)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι το κόμμα της ως αξιωματική αντιπολίτευση θα ψηφίσει την επικείμενη νομοθετική ρύθμιση για το νέο γήπεδο του Δικέφαλου.

Όπως είναι γνωστό, η αρμόδια του τομέα πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε σήμερα (13/9) επίσκεψη στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ στο Γήπεδο της Τούμπας.

Την υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο Α’ Αντιπρόεδρος, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Άκης Μπεκιάρης, ενώ στη συζήτηση παρίστατο, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο νομικός Χρήστος Παπαθωμάς, ο οποίος μίλησε για τα τεχνικά κομμάτια του έργου της νέας Τούμπας.

Στην περίπου μίας ώρας συνάντηση, οι εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ έκαναν γνωστή την πρόταση της οικογένειας του ΠΑΟΚ: να κτιστεί νέο γήπεδο στον ίδιο χώρο με το σημερινό και πως αυτό το γήπεδο για να γίνει ασφαλές, μοντέρνο και σύμφωνο με τις σύγχρονες προδιαγραφές της UEFA, θα πρέπει να παραχωρηθούν για χρήση τα στρέμματα που ανήκουν στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης του περιβάλλοντος χώρου του Γηπέδου της Τούμπας, τα οποία πλην του ΠΑΟΚ, ουδεμία χρησιμότητα μπορούν να έχουν για κανέναν.

Επίσης τονίστηκε ότι όλη η επένδυση θα καλυφθεί οικονομικά από την οικογένεια Σαββίδη.

Παράλληλα, τονίστηκε στην κα. Κεφαλογιάννη ότι η παραχώρηση για χρήση θα αφορά τον ΑΣ ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ερασιτεχνικό σωματείο και ουσιαστικά θα αφορά τη βελτίωση του επιπέδου της αθλητικής ζωής, όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά της η αρμόδια του τομέα πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι «η ελληνική πολιτεία δε χαρίζει, αλλά οφείλει να στηρίζει κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των γηπεδικών εγκαταστάσεων» και δεσμεύτηκε να στηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την επικείμενη νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα αποτελέσει το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την ανέγερση νέου γηπέδου, τόνισε δε ότι θεωρεί αυτονόητο η πολιτεία να σταθεί δίπλα σε ένα ιστορικό Σωματείο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να φέρει όσο πιο σύντομα το θέμα στη Βουλή, χωρίς καμία ασάφεια.

Από την πλευρά του ο κ. Κατσαρής ευχαρίστησε την Όλγα Κεφαλογιάννη προσωπικά και τη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξη στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, καταλήγοντας ότι αυτό δεν αποτελεί χαριστική πράξη προς το Σωματείο, αλλά αναβάθμιση και βελτίωση της ζωής ολόκληρης της πόλης και της Μακεδονίας γενικότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ