Δημητρίου: «Καταπληκτικός ποδοσφαιριστής ο Σταματής, είναι η ώρα του να παίξει»

Δημητρίου: «Καταπληκτικός ποδοσφαιριστής ο Σταματής, είναι η ώρα του να παίξει»

Για τον 25χρονο Ελληνα επιθετικό που βρίσκεται κοντά στον Άρη μίλησε ο πρώην προπονητής του στον Παναιγιάλειο και εκθείασε την ποδοσφαιρική του αξία και τον χαρακτήρα του.

Στο Yellow Radio 92.8 φιλοξενήθηκε ο Πέτρος Δημητρίου, προπονητής του Παναιγαλείου και σχολίασε την επικείμενη μεταγραφή του Ανδρέα Σταματή στον Αρη. Ο κ. Δημητρίου χαρακτήρισε καταπληκτικό ποδοσφαιριστή και εξαιρετικό χαρακτήρα τον 25χρονο επιθετικό τον οποίο είχε παίκτη στην ομάδα του Αιγίου. Επίσης μίλησε για τον «Θεό του πολέμου» γενικότερα και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εξέλιξη των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Για τα φετινά του σχέδια:

Αυτή τη στιγμή φέτος δεν έχω κλείσει κάπου. Όπως βλέπετε και στη Β’ εθνική που είναι ο χώρος μου και θέλώ να δουλεύω κάθε χρόνο γίνεται και φτωχότερη. Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, εκτός από μερικές ομάδες. Υπάρχει γενικά μια μετριότητα και είμαστε σε αναμονή. Αυτό με στεναχωρεί γιατί είμαι χρόνια στο χώρο και ειδικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχω πάνω από 350 φύλλα αγώνες στη Β’ εθνική. Το θέμα είναι να πας κάπου αλλά να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες. Έχουν πέσει ακόμη και ομάδες με ιστορία και πολλές ομάδες αποχωρούν. Δεν υπάρχουν ούτε οι χορηγίες, ούτε οι πόροι όπως παλιά. Προπονητές όπως ο Δερμιτζάκης και ο Χριστόπουλος κατεβαίνουν στη Γ’ εθνική. Είμαστε σε αναμονή γιατί πρέπει να βρούμε κάτι καλό σε συνθήκες. Πιο παλιά υπήρχαν προϋποθέσεις και χορηγίες τηλεοπτικές.

-Για τον Ανδρέα Σταματή:

Τον είχα στον Πανηλειακό αλλά και πέρυσι. Είναι γιος του παλιού Σταματή της ΑΕΚ. Είναι μια εξαιρετική οικογένεια και είναι ένας καταπληκτικός ποδοσφαιριστής. Πιστεύω ότι είναι η ώρα του να παίξει. Και τη χρονιά που ήταν στην ΑΕΚ έπαιξε superleague και με επιτυχία ενώ ήταν πιτσιρικάς. Τώρα πιστεύω ότι είναι πιο συγκροτημένος, είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ και έχει στόχο ανέβει ποδοσφαιρικά. Το πλεονέκτημα του είναι ότι έχει καλό κράτημα της μπάλας, έχει καλά τελειώματα και παρότι είναι εύσωμο παιδί είναι ευκίνητος. Πιστεύω ότι θα είναι ένας παίκτης που θα μπορέσει να βοηθήσει.

-Για την εξέλιξη του Άρη:

Έχω εντυπωσιαστεί με την εξέλιξη του Άρη. Δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα. Μερικά παιδιά του Άρη τα είχα και εγώ παίκτες, αλλά είναι μια ομάδα ειδικά στο πρώτο παιχνίδι που με εντυπωσίασε με την ποιότητα που είχε και τα παιδιά που έχει φέρει δηλαδή οι ξένοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλοί παίκτες. Η ποιότητα των παικτών είναι πολύ καλή και αυτό με εντυπωσίασε. Είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Έχουν πετύχει ότι τα νέα πρόσωπα είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Ο τερματοφύλακας που έχει η ομάδα δείχνει στοιχεία φοβερά. Μια εντελώς καινούρια ομάδα, και πιστεύω ότι αν η ομάδα συνεχίσει θα είναι μια από τις εκπλήξεις. Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό γιατί έλειπε ο Άρης. Εγώ βλέπω την ομάδα στην πεντάδα σύμφωνα με αυτά που είδαμε. Ο Σταματής θα μπορέσει να βοηθήσει. Είναι ένα παιδί που πιστεύει στον εαυτό του και δουλεύει πολύ. Τα προσόντα τα έχει και έχει περάσει από Superleague. Είναι σκόρερ. Νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει και πρέπει να εμπιστευθούμε τα νέα παιδιά. Ο Ανδρέας αξίζει την ευκαιρία και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή σπανίζουν οι επιθετικοί παίκτες.

-Συνολικά για το πως βλέπει το Πρωτάθλημα:

Βλέπω ότι θα γίνει μάχη, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει δυσκολία με τον Παναθηναϊκό. Στο πρωτάθλημα βλέπω ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και εκεί θα “κολλήσει” και ο Άρης. Οι άλλες οι ομάδες θα παλέψουν γιατί υπάρχει και η οικονομική δυσκολία. Μακάρι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχηθώ στον Άρη να έχει καλή επιτυχία και να μην ξαναπέσει από την κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ