ΠΑΟΚ : Διατηρεί τον Βιερίνια ως μπακ

ΠΑΟΚ : Διατηρεί τον Βιερίνια ως μπακ

Στον ΠΑΟΚ, έχουν αποφασίσει να πορευτούν με τον Πορτογάλο στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα με τον Λέοβατς να «ζεσταίνει» τον πάγκο. Κερδισμένος και ο Μακ που θα παίζει μπροστά από τον Βιερίνια.

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Αντρέ Βιερίνια θα παραμείνει στη θέση του αριστερού μπακ. Αυτή είναι η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την παρουσία του Πορτογάλου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής τα πήγε αρκετά καλά, στο νέο του ρόλο στον ΠΑΟΚ, ενώ είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Μακ και όπως λένε στην Τούμπα για πρώτη φορά η ομάδα είχε άκρα… φωτιά. Με βάση τα στατιστικά του εκτός από το γκολ που πέτυχε, είχε 3 εύστοχα γεμίσματα, έξι μεταβιβάσεις, τρία λάθη, αλλά και τέσσερα κλεψίματα.

Μ’ αυτή του την απόφαση ο Μαρίν Λέοβατς θα περάσει ως δεύτερη επιλογή. Ο Κροάτης αμυντικός από το ξεκίνημα της χρονιάς δείχνει να μη πατάει καλά στα πόδια. Όσες ευκαιρίες κι αν πήρε, έπαιζε μόνος του λόγω τραυματισμού του Λεβέκ δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μείνει στον πάγκο μέχρι να βρει τον εαυτό του, αν δεν φύγει από την ομάδα τον Γενάρη. Με την οπισθοχώρηση του Βιερίνια, αυτομάτως ανοίγει ο δρόμος για την καθιέρωση του Ρόμπερτ Μακ στην 11αδα. Πλέον ο «Δικέφαλος» αποκτά μια αριστερή πλευρά πολύ δυνατή και γεμάτη εμπειρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ