Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν περιλαμβάνει τον τραυματία Μιγκέλ Μεγιάδο αλλά και τους δανεικούς (Μιχόγεβιτς και Δεληγιαννίδης) από τον Δικέφαλο.

Ο ΟΦΗ θα παραταχθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ χωρίς τον τραυματία Μιγκέλ Μεγιάδο αλλά και τους δανεικούς από τους Θεσσαλονικείς, Μιχόγεβιτς και Δεληγιαννίδη. Για λόγους τακτικής εκτός έμειναν επίσης οι Δερμιτζάκης, Πλευράκης και Νοικοκυράκης.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (14/9) στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει  το Σάββατο (15/9, 6.15μμ).

Στην αποστολή μετέχουν 20 παίκτες.

Πρόκειται για τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Ποτουρίδη, Νάστο, Παπαστεριανό, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι:  Δερμιτζάκης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Πλευράκης, Μεγιάδο (τραυματίας), Νοικοκυράκης.

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι λόγω της αυξημένης κίνησης, εισιτήρια διαρκείας θα συνεχίσουν να διατίθενται ξανά από την Δευτέρα (17/9). Εισιτήρια αγώνα θα διατίθενται κανονικά το απόγευμα της Παρασκευής (15/9), αλλά και μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου (15/9). Απαραίτητο το ΑΜΚΑ και η ταυτότητα για την έκδοση εισιτηρίου (Το ΑΜΚΑ για τα παιδιά).

Οι τιμές των εισιτηρίων:

-Στις θύρες 1,4,5 15 ευρώ.

-Στη θύρα 8 25 ευρώ.

-Στις θύρες 2,3,7 30 ευρώ.

-Παιδικό εισιτήριο 10 ευρώ.

*Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η Κ19 του ΟΦΗ το Σάββατο (15/9, 11 π.μ.), για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ. Η Κ17 έχει ρεπό, αυτή την αγωνιστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ