Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη «μάχη» της Κρήτης

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τη «μάχη» της Κρήτης

Εκτός του τραυματία Πρίγιοβιτς, εκτός έμειναν και οι Λημνιός, Χατσερίντι, Κίτσιου, Μαλεζάς και οι τερματοφύλακες Γλύκος και Σιαμπάνης.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την επανέναρξη της Super League Σουρωτή ολοκληρώθηκε και το απόγευμα ο Δικέφαλος αναχωρεί για την Κρήτη προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει αύριο (15/9) τον ΟΦΗ στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.

Θα είναι μια δύσκολη αποστολή για τον Δικέφαλο που θέλει να διατηρήσει το απόλυτο στις νίκες (έχεις 2Χ2 στις πρώτες δύο αγωνιστικές) και να συνεχίσει την προσπάθειά του να καλύψει το ντεσαβαντάζ των μείον δύο βαθμών που είχε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Μοναδική απουσία για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, θα είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο μετά τον τραυματισμό του στους οπίσθιους μηριαίους. Αντίθετα, επιστρέφει από την τιμωρία του ο Φερνάντο Βαρέλα, ενώ στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για πρώτη φορά βρίσκεται κι ο Νίκος Καρέλης.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία κι αφορούσε την τακτική προσέγγιση του αγώνα και την εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Άκπομ, Καρέλης.

Εκτός του τραυματία Πρίγιοβιτς, εκτός αποστολής έμειναν και οι Λημνιός, Χατσερίντι, Κίτσιου, Μαλεζάς και οι τερματοφύλακες Γλύκος και Σιαμπάνης,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ