Ραντζέλοβιτς: «Σαν όνειρο η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό»

Ο 21χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε για τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες και τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να δείξει ότι αξίζει να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ραντζέλοβιτς: «Σαν όνειρο η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό» | to10.gr

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών απέκτησε τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από την Ραντνίτσκι και τον άφησε ως δανεικό στη σέρβικη ομάδα, με στόχο να βελτιωθεί και μετά από λίγους μήνες να ενσωματωθεί στις «ερυθρόλευκες» προπονήσεις. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο 21χρονος: «Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες έκανε λόγο για δανεισμό από έξι μήνες, έως έναν χρόνο».

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μιλώντας στα Μέσα της πατρίδας του χαρακτήρισε ονειρική τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά για να δείξει ότι είναι έτοιμος να παίξει στους Πειραιώτες. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί για 3 ημέρες, αφότου υπέγραψε στον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που του αρέσει να αγωνίζεται υπό πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ούτε σε όνειρο δεν είχα δει ότι τον Σεπτέμβριο θα ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού. Δούλεψα πολύ σκληρά όλη τη σεζόν και μάλιστα το όνομά μου είχε ακουστεί για τον Ερυθρό Αστέρα ή την Παρτιζάν. Όταν μου παρουσιάστηκε η πρόταση από την Ελλάδα, τότε επέλεξα τον Ολυμπιακό, όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση μου».

Για την κλήση που δέχθηκε από τον μάνατζέρ του: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά. Με πήρε ο μάνατζέρ μου και είπε ότι αύριο πετάω για Ελλάδα και να υπογράψω στον Ολυμπιακό. Στην αρχή, νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Ωστόσο, γρήγορα κατάλαβα ότι μιλούσε σοβαρά για μεταγραφή».

Για το τι είπαν οι φίλοι του όταν έμαθαν ότι θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Κανείς δεν με πίστευε ότι θα πάω στον Ολυμπιακό. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμη και σήμερα νομίζω ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο που δεν έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για τρεις ημέρες, αφότου υπέγραψα».

Για το αν γνώρισε κάποιον από τον Ολυμπιακό: «Από την αρχή, ήξερα πως δεν θα μπορούσα να μείνω στην ομάδα, καθώς υπέγραψα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και το ρόστερ είχε κλείσει. Η συμφωνία έκανε λόγο για δανεισμό από έξι μήνες, έως έναν χρόνο, οπότε οι άνθρωποι της Ραντνίτσκι είπαν αμέσως το “ναι”. Δεν θα σήμαινε κάτι σε μένα να είμαι στις προπονήσεις για έξι μήνες, μέχρι να βρω τη θέση μου στο ρόστερ. Υπάρχει μία πιθανότητα να πάω στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο ή να συνεχίσω ως δανεικός, προκειμένου να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ με τα ερυθρόλευκα».

Για το γεγονός ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Σερβία, παρότι έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Ξέρω ότι θα έχω μεγάλη πίεση, καθώς θα πρέπει να δείξω ότι είμαι έτοιμος να πάω στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει αυτό, καθώς είμαι από τους παίκτες που τους αρέσει η πίεση».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο