«Δεν πήρε ευκαιρίες στην Κλαμπ Μπριζ ο Διούδης και τώρα διαπρέπει στον Παναθηναϊκό»

«Δεν πήρε ευκαιρίες στην Κλαμπ Μπριζ ο Διούδης και τώρα διαπρέπει στον Παναθηναϊκό»

Η βελγική ιστοσελίδα hln.be έκανε θέμα για τους πορτιέρο που δεν έπιασαν στην Κλαμπ Μπριζ και στη σχετική λίστα συμπεριέλαβε και τον Διούδη - «Τώρα είναι βασικός σε ένα κορυφαίο κλαμπ, όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Το καλοκαίρι του 2014 ο Σωκράτης Διούδης άφησε πίσω του την Ελλάδα και τον Αρη και μετακόμισε μόνιμα στο Βέλγιο για χάρη της Κλαμπ Μπριζ. Ο 21χρονος τότε πορτιέρο, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με όνειρα και στόχο να διακριθεί σε υψηλό επίπεδο, αλλά δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει ούτε μία εμφάνιση με τα χρώματα της βελγικής ομάδας. Το όνομα του 25χρονου πλέον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη λίστα με τους γκολκίπερ που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την Κλαμπ Μπριζ, αλλά δεν… ακούμπησαν και αποχώρησαν άπραγοι από το ρόστερ του βέλγικου συλλόγου.

Η ιστοσελίδα hln.be με αφορμή την αποχώρηση του Βλαντιμίρ Γκαμπούλοφ από τους πρωταθλητές Βελγίου, έψαξε, βρήκε και έκανε θέμα για τους πορτιέρο που πήρε τα τελευταία χρόνια η Κλαμπ Μπριζ, αλλά δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των ανθρώπων, αλλά και των φιλάθλων του συλλόγου. Στη σχετική λίστα είναι ο Σωκράτης Διούδης, αλλά και οι Ιμπραΐμ Ναντέρ Ελ Σαϊέντ, Ντέγιαν Νέμετς, Μπόγιαν Τζοργκατσέβιτς, Σινάν Μπολάτ και Κένεθ Βερμέερ.

Συγκεκριμένα, για τον Ελληνα τερματοφύλακα η hln.be γράφει: «Το καλοκαίρι του 2014 η Κλαμπ Μπριζ πήρε τον Σωκράτη Διούδη για να καλύψει το κενό που άφησε ο Βλάνταν Κούγιοβιτς, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Ο Ελληνας τερματοφύλακας ήρθε στο Βέλγιο για να πλαισιώσει τον Ράιαν Μάθιου. Περίμενε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν ήρθαν ποτέ. Ο Διούδης δεν πραγματοποίησε ούτε μία συμμετοχή με τα χρώματα της Κλαμπ Μπριζ και πήγε ως δανεικός στον Πανιώνιο. Την επόμενη χρονιά έμεινε ελεύθερος και επέστρεψε στον Αρη. Στην πατρίδα του, πάντως, τα πήγε μια χαρά, καθώς πλέον είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ενός εκ των κορυφαίων συλλόγων της χώρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ