Μάβραϊ: «Μοναδικές οι πρώτες μου ώρες στη Θεσσαλονίκη»

Μάβραϊ: «Μοναδικές οι πρώτες μου ώρες στη Θεσσαλονίκη»

Για την επιλογή του να έρθει στον Άρη και τις αρχικές του εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη μίλησε ο έμπειρος στόπερ.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Μέργκιμ Μάβραϊ στην επίσκεψη της ποδοσφαιρικής ομάδας στο περίπτερο της ΠΑΕ στη ΔΕΘ σήμερα (14/09) το απόγευμα, δείχνοντας ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα των κίτρινων.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Οι πρώτες μου ώρες στη Θεσσαλονίκη ήταν μοναδικές. Ήμουν στο γήπεδο και φαντάζομαι πως είναι να παίζεις εκεί όταν είναι γεμάτο».

Για τον συμπαίκτη του στην εθνική Αλβανίας και πλέον στον Άρη, Μιτζέν Μπάσα: «Ο Μπάσα μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη. Ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω. Το σημαντικό πλέον είναι να γνωρίσω τους συμπαίκτες και τον προπονητή, να μπω στα αποδυτήρια και στο κλίμα της ομάδας».

Για τη νέα του ομάδα: «Είναι πράγματι μια καινούρια πρόκληση και περιπέτεια ο Άρης, ανυπομονώ να τη ζήσω. Θα είναι κάτι το συναρπαστικό θέλω να το απολαύσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ