Καραγεωργίου: «Ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη συνεχώς θα ανεβαίνει επίπεδο»

Καραγεωργίου: «Ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη συνεχώς θα ανεβαίνει επίπεδο»

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι δε θεωρεί ότι θα επηρεαστεί ο Δικέφαλος από την ατμόσφαιρα στην Κρήτη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και έδωσε τα δικά του προγνωστικά.

Μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» αρχικά αναφέρθηκε στο γήπεδο του ΟΦΗ και είπε: «Είναι περίπου ένα στρέμμα μικρότερο από το Παγκρήτιο. Ο κόσμος, επίσης, είναι πολύ κοντά στους παίκτες. Είναι μία καλή έδρα και όποιος αγωνίζεται εκεί έχει να αντιμετωπίσει και τον κόσμο και τον αντίπαλο, καθώς και ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα. Κοινώς, πρέπει να παίξεις πολύ καλά για να κερδίσεις μέσα σε αυτό το γήπεδο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για τη νίκη: «Αν βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα. Είναι πιο έμπειρη ομάδα, πιο ποιοτική, έχει άλλους στόχους. Ο ΟΦΗ τώρα χτίζεται και… αν λήξει το παιχνίδι ισόπαλο, θα είναι ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ, αντίθετα, θα ικανοποιηθεί μόνο με τη νίκη».

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα η απουσία του Πρίγιοβιτς: «Έχει πλέον πολύ μικρή σημασία ποιος λείπει από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει περίπου 20 ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. Κόντρα στην Τσέλσι θα γίνουν 4-5 αλλαγές, επομένως υπάρχουν ισάξιοι παίκτες. Άρα, κατά τη γνώμη μου δε… λείπει ο Πρίγιοβιτς. Φυσικά και θα είναι καλή ευκαιρία για τον Ακπόμ να δείξει την αξία του».

Για το αν ο ΟΦΗ θα έχει πίεση από την κερκίδα: «Ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ είναι πολύ ενθουσιώδης, δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα, αλλά δεν πιστεύω ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα επηρεαστούν, καθώς έχουν την εμπειρία κι έχουν παίξει σε πολλά τέτοια γήπεδα».

Για τον Καρέλη: «Είναι πολύ ικανός μέσα στο τετράγωνο. Έχει έκρηξη, δε φοβάται στην ευθεία κι έχει εκτέλεση σε πρώτο χρόνο με το αριστερό πόδι. Η κανονική του θέση είναι σέντερ φορ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα αποδώσει αν τοποθετηθεί ως εξτρέμ. Τον είχα από τα 15 μέχρι τα 20 του χρόνια, τον μεγάλωσα. Τότε είχε να ανταγωνιστεί τον Μπούντιμιρ και τον Βερπακόφσκις και ο Καρέλης… συμπλήρωνε την ομάδα  και έδειχνε ότι περιμένει να έρθει η ευκαιρία του. Είναι και καλός χαρακτήρας. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μία καλή επένδυση και στην πορεία θα βοηθήσει πολύ, πήρε έναν καλό στράικερ, δυναμικό, ο οποίος δε φοβάται τους αμυντικούς».

Για το παιχνίδι με την Τσέλσι που ακολουθεί μετά: «Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει, αλλάζει επίπεδο, έρχονται μεγάλες ομάδες πλέον. Έχω την πεποίθηση ότι θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος, άρα θα έχει πιο ευνοϊκές κληρώσεις και θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες ομάδες. Με την παρουσία του Σαββίδη η ομάδα συνεχώς θα ανεβαίνει επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ