Οι δοκιμές του Λουτσέσκου για το ματς με τον ΟΦΗ

Οι δοκιμές του Λουτσέσκου για το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Ρουμάνος ίσως ξεκινήσει τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης και έχει διλήμματα για τις πτέρυγες της επίθεσης

Η απουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς λόγω τραυματισμού φαίνεται ότι φέρνει μια έκπληξη στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με τον Νίκο Καρέλη κατά τα φαινόμενα να ξεκινάει βασικός στην κορυφή της επίθεσης απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη.

O Ράζβαν Λουτσέσκου προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Κρητικό φορ παρά το γεγονός ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή έναντι του Τσούμπα Άκπομ που έχει ήδη μετρήσει κάποιες συμμετοχές στην αποστολή αλλά και σε κάποια παιχνίδια έχει περάσει ως αλλαγή ενώ έχει σκοράρει και μια φορά μέσα στη Νέα Σμύρνη. Σε ένα γκολ ωστόσο που ποτέ δε μέτρησε άσχετα αν ήταν τρία μετρά τουλάχιστον πίσω από δυο αμυντικούς.

Από εκεί και πέρα ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε διάφορες δοκιμές στις πτέρυγες της επίθεσης, ενώ ο υπόλοιπος κορμός είναι ο ίδιος με προηγούμενα ματς.

Ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ο Βαρέλα επιστρέφει στην άμυνα (αφού εξέτισε την τιμωρία του) μαζί με τον Κρέσπο και στις άκρες θα παίξει ο Μάτος (δεξιά) και ο Βιεϊρίνια (αριστερά), στα χαφ θα είναι ο Μαουρίσιο με τον Κάνιας (παρότι δοκιμάστηκε και ο Βέρνμπλουμ), πιο μπροστά τους θα είναι ο Πέλκας και «φουνταριστός» στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης, ενώ για τις πτέρυγες τέσσερις παίκτες (Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ) διεκδικούν δύο θέσεις, με τους Ελ Καντουρί και Ζαμπά να έχουν το προβάδισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ