Το ξέσπασμα του Σπανού στη δίκη του koriopolis

Το αφεντικό του Ατρόμητου κατέθεσε ως μάρτυρας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Το ξέσπασμα του Σπανού στη δίκη του koriopolis | to10.gr

Για το koriopolis είχε κληθεί ως μάρτυρας ο Γιώργος Σπανός, στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων πήγε ο λόγος και προκάλεσε το ξέσπασμα του αφεντικού του Ατρόμητου, που είναι ένας από τους 28 κατηγορούμενους, της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Όλα αυτά έγιναν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, την Παρασκευή (14/9) όπου ο Γιώργος Σπανός κατέθεσε μεταξύ άλλων… «Εγώ πήγα κατηγορούμενος γιατί είχε κόντρα ο Αλαφούζος με τον Μαρινάκη. Και την πληρώσαμε όλοι οι υπόλοιποι. Πήγα κατηγορούμενος γιατί κάποιος τρίτος (εννοεί τον Τάκη Φύσσα) είπε ότι σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό (με τον Ατρόμητο) έβαλα τέσσερις αναπληρωματικούς. Και περνάω σήμερα αυτή την περιπέτεια που με ανάγκασε να παραιτηθώ από την προεδρία του Ατρόμητου».

Για το koriopolis υποστήριξε ότι δεν έχει στοιχεία… «υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πολλά ακούγονται ότι γίνονται. Δεν έχω όμως στοιχεία».

Ούτε για τον αγώνα Κυπέλλου Διαγόρας – Ατρόμητος (2011) που είναι στο κατηγορητήριο, και έχει κριθεί «χειραγωγημένος». «Ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα, καθώς υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας» όπως είπε.

Επίσης, κατέθεσε και  ο Κώστας Πηλαδάκης με τον οποίο ολοκληρώθηκε η λίστα των μαρτύρων. «Δεν έχω αποδείξεις για κάτι και γι’ αυτό δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον. Τον Μπέο τον γνωρίζω κοινωνικά. Δεν έχει υποπέσει κάτι μεμπτό στην αντίληψή μου» κατέθεσε.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και αναφέρθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. «Προσωπικά, θέλω να ξεχάσω οτιδήποτε έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένιωθα ανίκανος να συμμετάσχω σε όλο αυτό. Ένιωσα ότι δεν κάνω γι’ αυτό το πράγμα. Είναι η όλη κουλτούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Βάζεις τα χρήματά σου και όλοι σε βρίζουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο