Παναθηναϊκός: Πιθανή η τριάδα στο κέντρο, επιστρέφει ο Κάτσε

Παναθηναϊκός: Πιθανή η τριάδα στο κέντρο, επιστρέφει ο Κάτσε

Ο Αλβανός χαφ δείχνει άλλη εικόνα στις προπονήσεις και ο Γιώργος Δώνης τον επαναφέρει στην ενδεκάδα.

Ο Παναθηναϊκός δίνει το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του αύριο κόντρα στην Λάρισα στον θεσσαλικό κάμπο, με τον Γιώργο Δώνη να σκέφτεται να αφήσει το 3-4-2-1 και να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σχηματισμό 4-3-3.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος δοκίμασε το 4-3-3, με έναν αμυντικό μέσο (Κουρμπέλη) και δύο «οχτάρια» (Κάτσε, Τζανδάρη) στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ένα σχήμα που θα αφήσει εκτός τον Πούγγουρα, μιας και ο Δώνης δοκίμασε τους Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κάτσε αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος, καθώς στα ματς με Ξάνθη και Λαμία ήταν εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη. Το τελευταίο διάστημα ο Αλβανός χαφ εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός στην προπόνηση της ομάδας, δείχνει τον καλό του εαυτό και αυτό αναμένεται να του χαρίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Αν ο Δώνης παρατάξει τελικά τον Παναθηναϊκό με 4-3-3, τότε εκτός της τριάδας των Κουρμπέλη – Κάτσε – Τζανδάρη, στην ενδεκάδα θα είναι ο Διούδης στο τέρμα, οι Γιόχανσονλ, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, οι Χατζηγιοβάννης και Μπουζούκης θα αγωνιστούν σαν εξτρέμ και ο Καμπετσής στην κορυφή της επίθεσης.

Αν ο Δώνης επιλέξει τελικά να πάει στη… δοκιμασμένη συνταγή του 3-4-2-1, τότε θα «θυσιαστεί» ένας εκ των Τζανδάρη ή Κάτσε και θα μπει τρίτος στην άμυνα ο Πούγγουρας. Θυμίζουμε πως ο Αντονί Μουνιέ μένει οριστικά εκτός του αυριανού αγώνα, ενώ ανέτοιμος είναι ο Φεντερίκο Μακέντα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ