Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Κώτσιρας πριν το τριήμερο ρεπό

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Κώτσιρας πριν το τριήμερο ρεπό

Θετικά νέα είχε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Γιάννης Κώτσιρας σταμάτησε τη θεραπεία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πρωινή προπόνηση την Πέμπτη (13/11) χωρίς τους διεθνείς του.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος ακολούθησε θεραιπεία, ενώ ο Γιάννης Κώτσιρας έκανε για πρώτη φορά ατομικό. Εκτός του Κώτσιρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Ντέσερς, Καλάμπρια και Σάντσες. Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ θα έχουν τριήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (17/11).

Διαβάστε επίσης: Το χρονικό της «καταστροφής»: Πώς ο Κίναν Έβανς σε 34 μήνες έγινε ο πιο άτυχος παίκτης της Euroleague (vids)

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Μπακασέτας, Σιώπης, Τσέριν, Ίνγκασον, Λαφόν, Πελίστρι, Ντραγκόφσκι, Σφιντέρσκι, Μπρέγκου, Φικάι. Θεραπεία ακολούθησε ο Κυριακόπουλος, ατομικό έκαναν οι Ντέσερς, Καλάμπρια, Σάντσες και Κώτσιρας.

Η επόμενη προπόνηση του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ