Μαλεζάς: «Η Νέα Τούμπα θα δώσει άλλο πρεστίζ στον ΠΑΟΚ»

Μαλεζάς: «Η Νέα Τούμπα θα δώσει άλλο πρεστίζ στον ΠΑΟΚ»

Ο έμπειρος αμυντικός του Δικέφαλου βρέθηκε μαζί με τον Λημνιό στο περίπτερο της ομάδας στη ΔΕΘ.

O Στέλιος Μαλεζάς και ο Δημήτρης Λημνιός βρέθηκαν στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ, όπου αποτέλεσαν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.

Οι δύο παίκτες του Δικέφαλου μοίρασαν δεκάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έκανε ουρές για να τους περιμένει.

Ο Στέλιος Μαλεζάς σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε και στη Νέα Τούμπα τονίζοντας:

«Μια ομάδα για να αλλάξει επίπεδο πρέπει να το κάνει από πολλές πλευρές. Το γήπεδο είναι η μια πλευρά, η κυριότερη, όπου μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει το μέλλον του με καλύτερο τρόπο, έτσι ώστε να με τα έσοδα που θα έχει η ομάδα, αλλά και με το πρεστίζ που θα αποκτήσει, να κάνει πολλά και στον αγωνιστικό χώρο και εκτός».

Για το τι σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή ένα νέο γήπεδο: «Εννοείται ότι η ψυχολογία του και όπως βλέπει το παιχνίδι, βοηθάει πάρα πολύ τον παίκτη και είναι πολύ ωραίο το να εργάζεσαι σε ένα μέρος το οποίο σου προσφέρει ότι καλύτερο, έτσι ώστε να μπορέσεις και εσύ να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό».

Για τη δύσκολη σειρά των αγώνων που έχει ο ΠΑΟΚ μπροστά του: «Αν μη τι άλλο έχουμε αποδείξει ότι αντέχουμε στα δύσκολα. Πολλά νεαρά παιδιά έχουν δείξει την αξία τους και βρίσκονται σε αυτό το υψηλό επίπεδο που θέλουμε. Το καλό είναι η ομάδα να κερδίζει κι όταν δεν είμαστε όπως θέλουμε. Το παιχνίδι στον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερο και τα παιδιά θα παίξουν φυσικά για τη νίκη».

Τέλος για τον Λημνιό είπε: «Στον Λημνιό εύχομαι καλή δύναμη να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, να μην τα παρατάει στα δύσκολα και θα πάει μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ