Αναστόπουλος: «Δύσκολο το ματς για τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη»

Αναστόπουλος: «Δύσκολο το ματς για τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη»

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει ο Δικέφαλος απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο σήμερα (15/9) στις 18:15 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League με τις δύο ομάδες να συναντιούνται ξανά στην κορυφαία κατηγορία μετά από 3,5 χρόνια.

Η προηγούμενη φορά που αναμετρήθηκαν ήταν στις 4/2/2015 όταν ο ΟΦΗ κέρδισε με 3-1 έχοντας προπονητή τότε τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96.1» για το νέο πρωτάθλημα, για τους διεκδικητές του τίτλου και τον Δικέφαλο.

Σχετικά με το παιχνίδι ΟΦΗ – ΠΑΟΚ είπε: «Το Γεντί Κουλέ είναι μία πραγματικά δυνατή έδρα, ο παίκτης νιώθει την ανάσα του κόσμου και παίρνει επιπλέον 30% στην απόδοση του. Στο αγωνιστικό μέρος ο ΠΑΟΚ είναι φανερά πιο δυνατή ομάδα, κατάφερε και κράτησε τον κορμό του, ένας κορμός που πέρσι διεκδίκησε το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι στις πλευρές του γρήγορος και θα φανεί αν θα αντέξει στην πίεση ο ΟΦΗ. Βέβαια μετράει η απουσία του Πρίγιοβιτς που είναι ένας φοβερός κεφαλοσφαιριστής. Το παιχνίδι είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, δεν είναι καθόλου εύκολο. Έχει αδυναμία στον άξονα της άμυνας του, αν ο αντίπαλος έχει κάτω την μπάλα και γρήγορους παίκτες τότε έχει πρόβλημα στις αντεπιθέσεις ιδίως. Γενικά το παιχνίδι θα κριθεί στον χώρο του κέντρου και στο πάθος των παικτών».

Σχετικά με την ΑΕΚ είπε: «Η ΑΕΚ μας έδειξε ότι δυσκολεύεται στο γκολ, δεν έχει την ευχέρεια του εύκολου γκολ. Η απώλεια του Αραούχο φαίνεται, βέβαια έμεινε ο Λιβάγια αλλά δεν αρκεί. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τον πρώτο λόγο τον έχει η ΑΕΚ λόγω έδρας».

Σχετικά με τον Ολυμπιακό: «Μέχρι στιγμής τα δείγματα είναι θετικά αλλά αυτό δεν είναι μέτρο για να δεις τι θα γίνει στην πορεία».

Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα: «Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι θα υπάρχει μία δυνατή τριάδα (σ.σ. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δεν βλέπω μία ομάδα που μπορεί να μπει ανάμεσα στις τρεις. Και οι τρεις ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, καμία ομάδα δεν είναι ένα κλικ πάνω. Βέβαια υπάρχει ένα δεύτερο γκρουπ, με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο, την Ξάνθη και άλλες ομάδες που θα διεκδικήσουν μία θέση στην Ευρώπη. Στην ουρά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα γίνουν μεγάλες μάχες».

Σχετικά με τον Άρη: «Πρέπει να υπάρχουν αυτές οι ομάδες στο πρωτάθλημα για να γίνεται ανταγωνιστικό, λείπει και ο Ηρακλής, η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει πιο δυνατή. Όσο αναφορά στον Άρη, με εντυπωσιάζει η στήριξη του κόσμου γιατί οι προπονητές και οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, στο τέλος μένει μόνο ο κόσμος. Στο αγωνιστικό, ο Άρης είναι σε καλό δρόμο, δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμα για στόχους. Η διάρκεια θα δείξει για το αν θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Σχετικά με το αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι: «Η Τσέλσι είναι μία κορυφαία ομάδα, ωστόσο στο σημερινό ποδόσφαιρο τίποτα δεν τελειώνει αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικήσει ότι μπορεί από αυτό το παιχνίδι. Η Τσέλσι έχει μεγάλους παίκτες, όπως ο Αζάρ και άλλοι, είναι σαφώς μία μεγάλη ομάδα, αλλά δεν θα είναι εύκολο γι’ αυτήν το ματς στην καυτή Τούμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ