ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο ΟΦΗ ήρθε για να μείνει» (pic)

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο ΟΦΗ ήρθε για να μείνει» (pic)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το προφίλ του επικείμενου αντιπάλου της, ΟΦΗ, με μία εκτενή ανάλυση!

Ο ΟΦΗ που επέστρεψε στα σαλόνια της Superleague μετά από μία «μαύρη» τριετία στις μικρότερες εθνικές κατηγορίες, υποδέχεται το Σάββατο (15/09) στο Γεντί Κουλέ τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Οι Ασπρόμαυροι  ανέλυσαν το προφίλ των Κρητικών βασιζόμενοι στο… «ήρθαν για να μείνουν»!

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανάλυση του Δικέφαλου του Βορρά:

«Ο ΟΦΗ είναι και πάλι εδώ. Μετά από τρία χρόνια στην Football League επέστρεψε και θέλει να κρατήσει ψηλά την σημαία του ποδοσφαίρου της Κρήτης, όντας ο μοναδικός εκπρόσωπος. Το paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον επικείμενο αντίπαλο του Δικεφάλου σε ένα εκτενές αφιέρωμα.

Την σεζόν 2014-15 βίωσε έναν επώδυνο υποβιβασμό στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η διοικητική αστάθεια και οι πολλές λανθασμένες επιλογές τον κράτησαν εκεί για τρεις σεζόν. Το ξεκίνημα της περσινής ήταν παρόμοια και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα έδειχναν δισεπίλυτα.

Κι όμως. Ο ΟΦΗ τα κατάφερε. Στο τιμόνι ο Νίκος Παπαδόπουλος, κατάφερε να κρατήσει ενωμένο το αγωνιστικό τμήμα και να το οδηγήσει μέχρι τον τίτλο του πρωταθλητή της Football League.

Παράλληλα φως στο τούνελ φάνηκε και στα διοικητικά. Μία κοινοπραξία επιχειρηματιών από το Ηράκλειο ανέλαβε τις τύχες του Συλλόγου και με συνέπεια κατάφερε να σταθεροποιήσει τα οικονομικά.

Μπροστάρης ο Μιχάλης Μπούσης ο οποίος είναι πλέον πρόεδρος της ομάδας. Ο ομογενής επιχειρηματίας, που μένει μόνιμα στο Σικάγο, ήταν επιλογή των Ηλία Πουρσανίδη, Γιάννη Σαμαρά και Γιώργου Σαμαρά, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και ρόλο εκτελεστικού διευθυντή στην ΠΑΕ.

Η νέα διοίκηση αποφάσισε να στηρίξει και στην Super League το πρότζεκτ του Παπαδόπουλου. Έτσι δημιουργήθηκε μία ομάδα που στηρίζεται κυρίως σε Έλληνες ταλαντούχους παίκτες, που διαμορφώνουν ένα ομοιογενές σύνολο, με προσθήκες ποιοτικών ξένων ποδοσφαιριστών, που δίνουν το κάτι παραπάνω σε συγκεκριμένες θέσεις και ο πήχης είναι ιδιαίτερα υψηλός.

Ο ΟΦΗ έχασε κάποιους σημαντικούς παίκτες το καλοκαίρι, όπως τον πρώτο σκόρερ του Μάνο, που πήγε με μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αλλά και ποδοσφαιριστές όπως οι Μονιάκης, Περογαμβράκης και Πορτουλίδης και κατάφερε να τους αντικαταστήσει με ποιοτικότερους και νεότερους παίκτες.

Απέκτησε από την ελληνική αγορά τους Αραβίδη, Πλατέλλα, Κυριακίδη, Κοροβέση, Σωτηρίου, από τον ΠΑΟΚ πήρε δανεικούς τους Μιχόγεβιτς και Δεληγιαννίδη, ενώ έφερε και τους Μεγιάδο, Σάσι και Νέιρα.

Στα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας οι Κρητικοί άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά το ξεκίνημα στη Super League Σουρωτή δεν είναι το ιδανικό, καθώς μετρούν μόλις έναν βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια, τα οποία όμως μόνο εύκολα δεν ήταν.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει σπουδαία ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο με 2-2, με τον Νέιρα να κάνει επίσημο ντεμπούτο με δύο γκολ, ενώ ηττήθηκε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 2-1.

Η ομάδα του Παπαδόπουλου ετοιμάζεται για το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι τη φετινή σεζόν, με το Γεντί Κουλέ, μία έδρα που είχε λείψει από την μεγάλη κατηγορία, να αναμένεται γεμάτη.

Αντίπαλος ο ΠΑΟΚ και άπαντες γνωρίζουν πως η αποστολή τους θα είναι πολύ δύσκολη. Εκτός αγώνα έμειναν ο τραυματίας Μεγιάδο και οι Μιχόγεβιτς και Δεληγιαννίδης που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.»

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1040953690063024128

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ