Το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (vid)

Το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (vid)

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, Γιώργος Στρέζος, γκρέμισε τον Λεό Ζαμπά στην περιοχή των Κρητικών, αλλά ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δεν υπέδειξε τίποτε.

Μια φάση από την οποία θα μπορούσε να προηγηθεί ο ΠΑΟΚ εξελίχθηκε στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, χωρίς ωστόσο να υποδειχθεί τίποτε. Συγκεκριμένα, ο Ζαμπά έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών, τσίμπησε την μπάλα από τον εξερχόμενο Στρέζο, με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να γκρεμίζει τον Βραζιλιάνο επιθετικό μέσα στον περιοχή.

Οι παίκτες και ο πάγκος του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα ζητώντας πέναλτι, ωστόσο, ούτε ο διαιτητής Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ούτε ο πρώτος βοηθός Ηλίας Αλεξέας υπέδειξαν την παραμικρή παράβαση. Όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο, μάλιστα, οι διαμαρτυρίες τους είχαν βάση, καθώς ο γκολκίπερ του ΟΦΗ χτύπησε τελείως άγαρμπα τον παίκτη του Δικεφάλου!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τη συγκεκριμένη φάση έκανε σχόλιο και ο επίσημος ΠΑΟΚ μέσα από τον λογαριασμό της ΠΑΕ στο Twitter, αναφέροντας: «O Στρέζος γκρεμίζει τον #Jaba μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δίνει άουτ»!

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1040984187879272448

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ