Απαράδεκτος Πασχαλάκης: Χειρονομίες και «σας γαμ… τώρα» στους οπαδούς του ΟΦΗ! (vids)

Απαράδεκτος Πασχαλάκης: Χειρονομίες και «σας γαμ… τώρα» στους οπαδούς του ΟΦΗ! (vids)

Ασεμνες χειρονομίες και ύβρεις από τον Πασχαλάκη. «Βράζει» το Γεντί Κουλέ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, μεγάλη ένταση και στο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ μόλις είχε πάρει προβάδισμα με γκολ του Μάτος, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ. Αλλά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποφάσισε ότι αντί να πανηγυρίσει ήταν προτιμότερο να ασχοληθεί με τους οπαδούς του ΟΦΗ που βρίσκονταν πίσω από το τέρμα του. Και μάλιστα με τρόπο που δεν αρμόζει σε επαγγελματία αθλητή.

Ο γκολκίπερ του Δικεφάλου, λοιπόν, «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό να γυρίζει προς το μέρος του κόσμου των γηπεδούχων, κάνοντας απαράδεκτες χειρονομίες, αλλά και φωνάζοντας «σας γαμ… τώρα»! Μάλιστα επανέλαβε αρκετές φορές τις χειρονομίες, πανηγυρίζοντας προκλητικά.

Οι κινήσεις του έγιναν άμεσα αντιληπτές από οπαδούς, παίκτες, αλλά και παράγοντες του ΟΦΗ, με το Γεντί Κουλέ να παίρνει φωτιά και τον Πασχαλάκη να βρίσκεται στο επίκεντρο, ως ο απόλυτος αρνητικός πρωταγωνιστής.

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, παρότι ενημερώθηκε από τον 4Ο για ό,τι έκανε ο Πασχαλάκης, αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει, ούτε καν με κίτρινη κάρτα, αν και όσα έκανε επισύρουν άμεση αποβολή.

Αμέσως μόλις το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε η ένταση έγινε ακόμη μεγαλύτερη, καθώς οι παράγοντες του ΟΦΗ μπήκαν στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, δείχνοντάς του με χαρακτηριστικές κινήσεις τι έκανε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Ενώ ο Πασχαλάκης μεταφέρθηκε συνοδευόμενος από άνδρες της ασφαλείας του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι την ίδια στιγμή έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και ο πρώην διεθνής βοηθός, πρώην μέλος της ΚΕΔ και νυν υπεύθυνος δημοσίων και διεθνών σχέσεων του ΠΑΟΚ, ο οποίος διαμαρτυρόταν στον Διαμαντόπουλο για το πέναλτι που δεν έδωσε στην ομάδα του!

https://www.youtube.com/watch?v=IuzZ_n5s_a4

https://www.youtube.com/watch?v=pIlsvdI9lR4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ