Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Ο Μπίσεσβαρ, ο Ζαμπά και οι άλλοι

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Ο Μπίσεσβαρ, ο Ζαμπά και οι άλλοι

To10.gr αναλύει την παρουσία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στη δύσκολη και σημαντική νίκη επί του ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στις 3Χ3 νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 3-1 μέσα στο Γεντί Κουλέ τον ΟΦΗ, χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση και παρότι βρέθηκε να χάνει και με 1-0 από τους Κρητικούς στο 21’. Ωστόσο μέχρι το ημίχρονο πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-1 με γκολ από τους Μπίσεσβαρ και Μάτος και με το τέρμα του Λέο Ζαμπά στο 53’ καθάρισε το παιχνίδι.

Πασχαλάκης: Δεν δέχθηκε μεγάλη πίεση και στο γκολ του Παπαστεργιανού δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, χωρίς να φταίει. Είχε 1-2 λάθος εξόδους αλλά δεν τις πλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Προσπαθεί να ξανακτίσει την αυτοπεποίθησή του μετά το ματς με την Μπενφίκα στην Τούμπα.

Μάτος: Έβαλε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει πιάσει συνολικά καλή απόδοση. Ακόμη δεν έχει πιάσει τον ρυθμό που μπορεί και μοιάζει να παίζει μια ταχύτητα κάτω. Η ομάδα περιμένει περισσότερα από αυτόν.

Βιεϊρίνια: Χωρίς να βρεθεί και πάλι σε μεγάλη μέρα ήταν θετικός, αλλά όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Είναι θέμα χρόνου να βρει τον καλό του εαυτό.

Βαρέλα: Έδωσε πολλές μάχες με τον Βουό, ο οποίος με τον όγκο του έκανε αισθητή την παρουσία του, χωρίς πάντως να απειλήσει. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια.

Κρέσπο: Δεν αντέδρασε σωστά στη φάση του γκολ του Παπαστεριανού, καθώς δεν πήγε πάνω του σωστά. Κατά τα άλλα δεν είχε προβλήματα και ήταν θετικός.

Μαουρίσιο: Χωρίς να είναι κακός, δεν είχε την κυριαρχική εικόνα που περιμένει ο ΠΑΟΚ από αυτόν στη μεσαία γραμμή. Θετική παρουσία, αλλά έχει μεγαλύτερες δυνατότητες.

Κάνιας: Έκανε πολλά εύκολα λάθη (από ένα τέτοιο ξεκίνησε η φάση του γκολ του ΟΦΗ) και πολλές λάθος πάσες. Δεν έχει βρει τον καλό του εαυτό και όταν δεν παίζει καλά, όλος ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στα χαφ.

Ελ Καντουρί: Ήταν εκτός κλίματα και έκανε πολλά λάθη στο πρώτο μισάωρο. Από δική του πάσα έβαλε το γκολ ο Μπίσεσβαρ και μετά είχε θετική παρουσία. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε αριστερά, ενώ είχε ξεκινήσει στον άξονα. Ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα από αυτόν.

Μπίσεσβαρ: Έβαλε το γκολ της ισοφάρισης και έβγαλε τις δύο ασίστ στα άλλα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ! Κι αυτά χωρίς να κάνει κάποια τοπ εμφάνιση. Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Ζαμπά: Δεν του δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι στην αρχή του ματς. Μετά δεν έγινε απειλητικός και δεν είχε καλή απόδοση. Ωστόσο στο β’ ημίχρονο έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ το οποίο θα του δώσει και καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Καρέλης: Θετική η πρώτη εμφάνιση στον ΠΑΟΚ, παρότι δε βρήκε δίκτυα. Είχε ορισμένες τελικές προσπάθειες στις οποίες δε βρήκε στόχο, έδωσε πολλές μάχες και συμμετείχε στο μοίρασμα της μπάλας. Δείχνει ότι θα βοηθήσει

Βέρνμπλουμ: Μπήκε στο 62’ στη θέση του Κάνιας. Ψάχνει τα πατήματά του και προσπαθεί να μπει στη φιλοσοφία της ομάδας. Παίζει σίγουρα και με μία την μπάλα, αλλά θέλει χρόνο για να βρει ρυθμό.

Ουάρντα: Μπήκε στο 69’ στη θέση του Λέο Ζαμπά. Έπαιξε στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, αλλά δε φάνηκε τόσο όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σάκχοφ: Μπήκε στο 80’ στη θέση του Μπίσεσβαρ και έπαιξε λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ