Μπίσεσβαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι»

Μπίσεσβαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Τσέλσι»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επικείμενη ευρωπαϊκή μάχη της ομάδας του κόντρα στην Τσέλσι στο γήπεδο της Τούμπας

Σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση επί του ΟΦΗ ο εκ των σκόρερ του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, σχολίασε το ματς κόντρα στους Κρητικούς, την χρησιμοποίησή του στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά και το επικείμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Τσέλσι για το Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Είναι καλό για την ομάδα, γιατί χρειαζόμαστε κάθε βαθμό. Ήταν δύσκολο για εμάς γιατί δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, κυριαρχήσαμε στον αγώνα και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την τοποθέτησή του στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής: «Ήταν μια απόφαση του προπονητή. Ήθελε να πιέσουμε ψηλά. Αυτό είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία της ομάδας, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν όπου χρειαστεί».

Για τον Νίκο Καρέλη: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει καλή χημεία με τους μεσοεπιθετικούς. Του έλειψε το γκολ, αλλά έκανε καλό παιχνίδι. Έτσι είναι η δουλειά του επιθετικού και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει».

Για το ματς με την Τσέλσι: «Είναι μια μεγάλη ομάδα η Τσέλσι. Σίγουρα είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά ξέρει ότι έρχεται στο γήπεδο μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ