Νάστος: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε την ποιότητά του»

Νάστος: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε την ποιότητά του»

Ο μέσος του ΟΦΗ μετά την ήττα με 3-1, στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, αλλά και στις πολλές και ποιοτικές λύσεις που διαθέτει ο ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε εντυπωσιακά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στο 22’ προηγήθηκε με 1-0, χάρη στο γκολ του Παπαστεριανού. Ο Δικέφαλος, ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανέστης Νάστος, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του, έδειξε την ποιότητά του και έφυγε με το διπλό από το Γεντί Κουλέ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξεκινήσαμε ιδανικά το παιχνίδι, πήραμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο, ελέγχαμε τον αγώνα, προηγηθήκαμε, αλλά από δικά μας λάθη δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη. Για εμάς παράδειγμα είναι τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Είναι διαφορετικό να ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο από το 1-1 και διαφορετικά με το να είσαι πίσω στο σκορ. Κοιτάμε τη συνέχεια. Εμείς μάθαμε να ζούμε με τις δυσκολίες. Θα ανταπεξέλθουμε σε όλα τα παιχνίδια. Τον κόσμο τον ζω τρία χρόνια, η βοήθειά του είναι μέγιστη. Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί και στις χαρές και στις λύπες θα συνεχίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ