Καρέλης : «Ήθελα πολύ να έρθω στην Τούμπα όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ»

Καρέλης : «Ήθελα πολύ να έρθω στην Τούμπα όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ»

Για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Νίκος Καρέλης, ενώ αποκάλυψε πως όταν ήρθε η πρόταση από τους Θεσσαλονικείς ήθελε πολύ να έρθει στην Τούμπα και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για τη βοήθεια που είχε στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Νίκος Καρέλης στο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, ήταν αρκετά καλός σε όλη την διάρκεια του αγώνα τόσο με τη μπάλα όσο και χωρίς δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΟΦΗ. Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και το ματς που ακολουθεί με την Τσέλσι.

Για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ: «Ντεμπούτο σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με τρεις σημαντικούς βαθμούς. Τα συναισθήματα μου είναι πολύ όμορφα, γιατί επέστρεψα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με την βοήθεια των συμπαικτών μου βγάλαμε ωραίο πρόσωπο σήμερα και πήραμε τη νίκη».

Για τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ: «Αυτό που κάναμε ήταν να μην χάσουμε το μυαλό μας. Δουλέψαμε πολύ στις στημένες φάσεις. Δεν μπήκαμε δυνατά στην αρχή, γι’ αυτό δεχθήκαμε και το γκολ, αλλά βγάλαμε αντίδραση και πήραμε τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής, για να ανταπεξέλθω στα θέλω του προπονητή μου. Νιώθω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή στον ΠΑΟΚ».

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Εννοείται πως όταν έγινε αυτή η πρόταση, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι θέλω πάρα πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ανταγωνισμός στην θέση μου και όποτε χρειαστεί να βοηθήσω σε έναν αγώνα, θα το κάνω για την ομάδα».

Για το ματς με την Τσέλσι: «Από αύριο θα σκεφτούμε το ματς με την Τσέλσι, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ