Η τρίτη «ντοπιέτα» στην καριέρα του Κλωναρίδη

Η τρίτη «ντοπιέτα» στην καριέρα του Κλωναρίδη

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης πέτυχε για τρίτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση. Δείτε σε ποια ματς το είχε πετύχει ξανά και μάλιστα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης σκόραρε δύο φορές απέναντι στον Πανιώνιο το βράδυ του Σαββάτου (15/09), στη νίκη της ΑΕΚ με 4-0 στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Superleague, παρά το γεγονός ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 81ο λεπτό αντί του Πέτρου Μάνταλου.

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε δύο εξαιρετικά γκολ στο 87ο και στο 92ο λεπτό, «σφραγίζοντας» έτσι και τη νίκη της Ένωσης και δείχνοντας για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αυτή είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που ο 26χρονος πετυχαίνει «ντοπιέτα». Το είχε κάνει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όταν είχε σκοράρει δύο φορές κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ξανά στο πλαίσιο της Superleague τη σεζόν 2013-2014, αλλά και ακόμα μία φορά με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα τη σεζόν 2015-2016 για το Κύπελλο Ελλάδας, πάλι με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ